Přejít na obsah

Kuba Machura

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kuba Machura

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

38

Popularita

  1. Myslím, že se za cca 400,- doplácelo hlasové ovládání, není to ono? Máš to ve vozidle? :)
  2. 11500 km za mnou. Dlouhodobá 8.3l/100. Většina město od semaforu k semaforu. Rychlé přesuny po republice (dálnice/státovky). Rád na to šlápnu. Často jezdím na S režim (automat). Když jsem jel na spotřebu v době koronavirové přes noc (nulový provoz), tak sem byl odměněn průměrem 6,4 l na 500km cestě (mimo město 105 tempomat/obec 55/ dálnice 135)
  3. Díky za tip, taky mi to teď párkrát zapípalo :)
  4. Přešel jsem z 1,2 77kw na 1,5. Při mém stylu jízdy je spotřeba podobná. Aktuálně mimo město 6-6,5l... ale ve městě brzda plyn 9-10l.
  5. Kuba Machura

    Škoda KAMIQ

    Ahoj. Jak jste spokojeni s full-led světlomety? Moc se mi nelíbí ten ZLOM po pár metrech. Vlastně do míst, kam normálně koukám, už mám tmu. (ve videu to řeší v čase 2:05 https://www.youtube.com/watch?v=lFr4PjYYkSQ&fbclid=IwAR3unP5tZvlLE-Iuf-aPnDPaxsxJEgz4s5dSjjF-u1Nsheqpg0xvyEZvyHk ) Řeší to taky někdo a popř. šly by světlomety zvednout? Do servisu se aktuálně nedostanu.
  6. 1,5 v automatu. 4500 najeto a cukání jsem si nevšiml :)
  7. Kuba Machura

    Škoda KAMIQ

    U zcela nového Kamiqu mi vrzal na kostkách a na hodně zničené cestě. Ale jen někdy. Poslední 500 km jsem už nic nezaslechl :) (naštěstí)
  8. Kuba Machura

    Škoda KAMIQ

    Už týden se vyrábí (nebo aspoň moje už je vyrobená), takže se ptát. Testovačky spíše budou až po novým roce. Všude mají měsíc starý 1,0 a diesely, tak nač by brali další (můj názor)
  9. Kuba Machura

    Škoda KAMIQ

    Moje 1,5 DSG naplánovaná ve výrobě na 3.10. :) Scala se taky rozbíhala s 1,5 po cca 2 měsících od začátku výroby.
  10. Ahoj. Otázka asi k novým majitelům aut. Jaká je prosím spotřeba v techničáku? Máte tam hodnoty podle starých norem (NEDC) nebo už podle nových (WLTP)? U WLTP je vždy nějaké rozmezí - třeba 5,3-6,5 l/100 km a u NEDC 5,1 l/100 km. Čekám na Kamiqa, se kterým budu jezdit i na služebky a zajímalo by mě, jak to je u nových aut, která musela projít i novým homologačním cyklem. Děkuji ;-)
  11. Kuba Machura

    Škoda KAMIQ

    Tak jsem měl možnost si na chvíli předčasně sednout do Kamiqu. A pár dalších postřehů: Na 17 tkách vypadá super, červená metalíza není v reálu tak kouzelná jako na fotkách (já budu mít červenou corridu), sedí se tam o chlup výše jako ve Scale (prostě tak akorát, budu mít paket pro špatné cesty, takže si troufám říct, že pak stejně vysoko jako v Karoqu apod.). Pocit z vnitřku bych přirovnal k Seatu Aroně, ale v Kamiqu jsem se necítil tak sevřeně, je prostě vzdušnější. Materiály, funkce atd. jsem nezkoumal. Jen jsem si sedl, zda mi bude sedět prostorově (190cm/drobeček opravdu nejsem). Už se těším na předváděcí jízdy :) Na YT je pár videí z testů pro poláky. https://www.youtube.com/watch?v=zS_yb8bVQl4
  12. Kuba Machura

    Škoda KAMIQ

    Ahoj, video už tady je. Čekám na začátek listopadu. Budu mít 1,5 automat. Na ty se čeká cca 20 týdnů. Na 1,0 se čeká cca 10-12 týdnů (info z počátku července) Konfigurace - mám téměř komplet, až na ten podvozek a střešní okno. Info: Trochu zamrzelo, že s paketem komfort nejde dát výhřev čelního skla.
  13. Kuba Machura

    Škoda KAMIQ

    Doufám, že tam budou mít pana Koubka z Meziplynu... Ten mě Kamiqem nadchnul natolik, že jsem ho před dvěma týdny objednal :) Tak jsem zvědav na jeho další poznatky :)
×
×
  • Vytvořit nový...