Přejít na obsah

lookin52

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli lookin52

  • Narozeniny 23.2.1995

Návštěvy profilu

800 zobrazení profilu

Oznámení lookin52

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

20

Popularita

  1. Ahoj, neřešili jste někdo 12V zásuvku v kufru u combi? Mám modelový rok 2020 (auto objednáno 10.7.2019) a zásuvku tam nemám. Nebo jsem už slepý, nikde jsem ji tam nenašel. Našel jsem v telefonu ceník, který je platný od 24.6.2019 a podle něj všechny verze výbavy mají funkční paket, který obsahuje i 12V zásuvku v kufru (strana 4 a 5), ale není tam. Mám verzi Style. Našel jsem jen záslepku viz. foto Dle schéma pojistek by měla být zásuvka na 13-té pozici. Nic tam zapojené nemám. To opravdu Škodovka přestala dávat do combi zásuvku? Jde to dodělat? Díky za každé info. Cenik.pdf
  2. Ahoj, nakonec jsem objednal potah z Alíka https://a.aliexpress.com/_dXDLHnX Vyšlo to i s dopravou na cca 1000 Kč. Přišel zhruba za měsíc a jsem s ním velice spokojený (mám ho zatím jen týden). Má protiskluzovou ochranu, kapsičky, zakrývá i dveře. Jde rozdělit napůl, takže si do zadu může kdokoliv sednout k psovi. Jó a bezpečnostní pás byl v balení taky (pouze pás, ne postroj)
  3. Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak vozíte psa v autě. Jde mi o ochranu sedadel a pás pro psa. Našel jsem jen něco málo u Octavia III https://forum.skodahome.cz/topic/151347-v%C3%BDb%C4%9Br-potahu-seda%C4%8Dek-p%C3%A1s-pro-psa/?tab=comments#comment-2458699, proto zakládám nové téma. Cena originálu Škoda je skoro 2 500 Kč jen za ochranu sedaček a pak ještě pásy za cca 1 500 Kč jeden (psa budeme mít od štěněte, takže bude růst). Navíc jsem nenašel nějaké recenze, jestli vydrží atd. Není lepší použít nějakou alternativu? Našel jsem třeba na alze toto: https://www.alza.cz/pet/deka-ochranna-do-auta-pro-psa-prime-ear-137x146cm-d5543688.htm je to za 1/4 ceny originálu od Škody. A pás třeba toto: https://www.alza.cz/pet/karlie-flamingo-bezpecnostni-postroj-do-auta?dq=5595121 Jaké jsou vaše zkušenosti, co byste doporučili? Díky
  4. Ahoj, před časem jsem položil tento dotaz ohledně FullLED světlometů. Dnes jsem byl v servise a řekl jsem jim, ať se podívají na nastavení světel, že jsou s nimi problémy (viz. citovaný příspěvek). Bylo mi řečeno, že je technik seřídil, tak jsem je hned jak zapadlo slunce vyzkoušel. A musím říci paráda, super, opravdu posun k lepšímu. Naložil jsem plné auto lidí a jel vyzkoušet. Dosvit světel byl o mnoho lepší. Pak jsem všechny vysadil a vyzkoušel, jak světla svítí, když jedu sám (to je nejčastěji). Zde je také viditelné zlepší dosvitu světel. Dokonce se i hodně eliminoval ostrý přechod mezi normálními a dálkovými světly. Tato úprava/oprava byla jako reklamace, takže za 0 Kč. Doporučuji všem, kteří můžou, aby si světla nechali seřídit. Pokud jsem to správně pochopil, tak je nový SW pouze pro modelový rok 2020.
  5. lookin52

    Letní pneumatiky

    Já mám na autě z výroby Dunlop SP Sport MAXX a jsem spokojen. Jezdím slušně, nikdy nezkouším záměrně limity auta atd. Já osobně bych do bazarových pneu nešel a raději koupil nové. K tomu valivému odporu, když jsem před zimou sháněl zimní pneu, tak jsem se dočetl, že tyto parametry do EU štítku si měří každý výrobce podle sebe. Z toho mi vyšlo, že není B jako B :)
  6. Tak takové problémy naštěstí nemám. 1. Hlasové ovládání. Funguje mi bez problémů. Zmáčknu tlačítko na volantu, řeknu třeba "Kaufland Ostrava", auto mi odpoví "nevím, jak Vám na základě příkazu Kaufland Ostrava pomoci", ale do 2 sekund mi to najde výsledky, vyberu si, který jsem myslel a už naviguje. Používám Google Mapy. 2. Přepočítávání navigace. To mi funguje rychle a taky bez problémů. Mám swing+ a AA verze 5.0.5002. Předtím jsem měl nějakou starší verzi (zhruba červen 2019) a vše fungovalo taky bez problémů. Musím ale říci, že novější verze je lepší. Jak graficky, rychlostně, tak i funkčně.
  7. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo nějakou zkušenost s nastavením sklonu FullLED světlometů u F3 po FL. Našel jsem pouze pár příspěvků z října 2018 v tomto vlákně, ale nic, co by mi pomohlo. Pokud jedu sám, tak světla krásně svítí, ale pokud mám jednou za uherský rok plně naložené auto (5 lidí + něco v kufru), tak se mi zdá, že svítí na velmi krátkou vzdálenost. Vím že LEDky nemají kolečko pro nastavení sklonu a že by se měl sklon světel nastavovat automaticky podle zatížení vozidla, ale přijde mi, že to nefunguje ideálně. Napadlo mě, jestli se světla neseštelují jen při startu a když pak postupně přisedají další cestující, tak už se světla nenastavují, ale je to jen má domněnka. Stejný problém (jedu sám = parádně svítí, plné auto = nic moc světlo) pozoruji i u Passatu B8 (taky LEDky). Má s tímto někdo nějakou zkušenost? Díky
  8. Ahoj, za tu cenu ti určitě nevymění nárazník, ale jen sundají, vyřežou díru a dají zpět. Já mám F3 po FL a tažné z výroby. Nosič na kola jsem ještě nekoupil (čekám na jaro, přes zimu bych nevyužil) takže foto ti bohužel neposkytnu.
  9. Já se ptal přímo prodejce ve Škodovce, jestli připojení kamery nemá vliv na prodlouženou záruku nebo na předplacený servis (řešil jsem to v jiném vlákně) a bylo mi řečeno, že ne. Klidně si prý i můžu zapojit kameru do pojistek sám, takže bys ji ani nemusel odpojovat při garančce nebo servisu.
  10. Ahoj, možná teď budu psát nesmysl, ale zkusím ti poradit. F3 ještě nemám doma, ale při testovací jízdě jsem si chtěl vyzkoušet i AA a vyhodilo mi to stejnou chybu jako tobě. Prodejce hned věděl, co s tím. V mém případě jsem neměl spárovaný telefon s autem přes bluetooth a jen připojený kabel k telefonu. Spároval jsem, vypnul apku, znova ji zapnul a vše už fičelo, jak má.
  11. Dobrý den (Ahoj), chtěl bych se zeptat zkušenějších. Mám aktuálně kameru TrueCam A7s ve své F1, kterou mám připojenou pomocí tohoto https://www.amazon.co.uk/Cigarette-Lighter-Extension-Standard-Holder/dp/B07718BVRB přímo do pojistek. Aktuálně kupuji nové auto, konkrétně F3 Combi a myslel jsem si, že si tam kameru připojím úplně stejně (koupím jen nový držák https://www.truecamshop.cz/cs/prislusenstvi-pro-autokamery/110-truecam-3m-drzak-8594175350043.html). Chtěl jsem se zeptat jestli nevadí připojení kamery do pojistek nějak záruce na nové auto (jestli o ní třeba nepříjdu nebo jestli je zde nějaké omezení). Budu mít prodlouženou záruku na 5 let a nikde jsem nenašel, že by to vadilo. Dále jsem se chtěl zeptat, jak ideálně odlepit držák (viz. odkaz výše) ze starého auta. Myslel jsem, že bych ho nahřál fénem, oddělal a pak vyčistil sklo nějaký alkoholem, popřípadě ředidlem. Je to OK? Děkuji za info Lukáš
×
×
  • Vytvořit nový...