Přejít na obsah

Daviiid24

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Daviiid24

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, Dnes za deštivého počasí jsem zaznamenal stejný problém jako uvádíte. Pedál při rozjezdu a první km OK, ale potom celkem dost zatuhl že jsem musel na sílu občas přišlápnout k podlaze. Měl jsem teda adidasky s mokrou podrážkou, jak už někdo zminoval, tak uvidím jestli se to bude opakovat i další dny a za sucha. Jinak Rapid 81kW 6kvalt rok výroby 08/2018, mám ho měsíc, koupena předváděčka, mám aktuálně 1200km. Kupoval jsem defakto nové auto abych se vyhnul problémům a po měsíci už to přichází. Dám ještě vědět.
  2. No právě propadlá STK je jasnej argument pro sražení ceny a oprávněně. Šlo mi o to že když to pošlu na STK a tam zjistí něco vážného, tak do toho budu muset vrážet peníze které bych dal radši do nové oktávky. No asi to zkusím, stav auta úplně neznám protože je to asi přes rok od poslední kontroly v servisu, ale chová se celkem normálně až na to že občas škubne na 2ku nebo 3ku při 3000ot. ale to zas u HTP nebude tak zvláštní.
  3. Zdravím, Možná trochu divný dotaz, ale zkusím to. Mám Fabii r.2003 (1.2HTP, 47kW), která má najeto bez pár km 200 tisic. V první půlce září mi končí STK ale plánuju koupi nového auta, tak září/říjen (bohužel hned ted do ni jít nemůžu z finančních důvodů). U fábie si motor občas škubne na dvojku, jinak s ní není problém. Otázka má smysl ji tahat na STK, když ji budu stejně zkoušet házet na protiúčet, nebo se na to radši vykašlat a jezdit půl-měsíc autobusem? :D
×
×
  • Vytvořit nový...