Přejít na obsah

vojtechoun

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení vojtechoun

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Mám ve Scoutu uplně stejný motor a kupuji vždy PALIVOVÝ FILTR MANN MF PU8028, tedy bez odlučovače.
  2. Ahoj taky se teď se svým scoutem chystám dělat rozvody. (Mám najeto 189tkm) Dokáže mi někdo poradit jaká vodní pumpa patří do motoru 2.0 TDI 110kW 4x4 CRMB? Vodní pumpa DOLZ A255V (s integrovaným čidlem) Vodní pumpa DOLZ A255 (bez integrovanýho čidla) Tyto dvě pumpy mají stejný OEM kód 04L121011L, na tomto autě už byla vodní pumpa jednou měněna a ve faktuře je právě tento OEM kód. Nevím, jaký je rozdíl mezi těmi čidly. Pokud to někoho zajímá, tak při výměně té pumpy na 142tkm v autorizovaném servisu nevymněnili(!!!) rozvody. Tomu opravdu nerozumím. Díky za rady!
  3. Tak jsem ho tam nakonec taky dal. Všechny filtry jsem koupil od MANN, protože je to OEM od škodovky a u palivového filtru jsem uvěřil tomuhle viz článek výše: “Although PU 8021 differs dimensionally from PU 8006 and the alternative supplier’s OE and Aftermarket filter elements, all OE filtration performance requirements are met”. Stejně jak psal @ZbyšekSU přístě si dám větší pozor a koupím pravděpodobně Bosch 150 mm. Díky všem za postřehy a rady.
  4. Ahoj, díky :) já už to otevřené měl. Těsnící plochy jsou stejné a těsnit a filtrovat to bude. Spíš mě překvapilo, že má menší plochu a bál jsem se, že bude palivová pumpa více namáhaná, když musí "přeprat" menší plochu filtru.
  5. Ahoj. To není pravda, těsnící kroužek je uplně stejný na obou filtrech a ani jeden filtr se o spodek nádoby neopírá. Filtr tam sedí jako obrácený cylindr.
  6. Zdravím vespolek, mám OIII Scout 2.0 TDI CR 4x4 110 kW CRMB a o víkendu jsem měnil olej a všechny filtry. Auto jsem kupoval teprve nedávno a palivový filtr jsem koupil podle OEM čísla uvedeného na faktuře servisu předchozího majitele. Když jsem palivový filtr vyndal, zjistil jsem, že je asi o 5 cm delší než MANN PU8021, který jsem pořídil. MANN filtr má na výšku 102 mm a starý filtr má cca 150 mm. Pravděpodoně se jen jedná o jiného výrobce filtru, ale rozdíl ve velikosti mě překvapil a filtr jsem nakonec nevyměnil. VAGem jsem pak jen pustil palivové čerpadlo a jezdím se starým filtrem. Poradíte mi prosím někdo, jestli tam tento "menší" filtr můžu použít? Všechny ostatní rozměry jsou správné. Díky za rady! Vojta
×
×
  • Vytvořit nový...