Přejít na obsah

qinblade01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení qinblade01

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Toto nelze má to safelock jako většina novějších škodovek, dokud se neodemkne centrálem nebo klíčkem v zapalování všechny prvky uvnitř na otevírání dveří jsou neaktivní i kliky ve dveřích zevnitř rovněž.
  2. Foto výše jsou dveře u řidiče jinde krytky nemá smysl vylamovat bude to to stejné a krytky se tím akorát ničí
  3. U RS je to asi jinak nemá žádný zámek pod krytkami jsou pouze speciální tisícihran matky na s šroubu, není to žádny tuning prostě RS.
  4. Zdravím všechny potřebuji poradit, mám RS O2 před faceliftem motor bwa bez jakéhokoliv zámku ve dveřích, stalo se mi že jsem zaparkoval zapomněl vypnout světla takže svítili parkovačky, druhý den vybitá baterie a bez zámku není možné se do auta dostat. chci jít cestou nejmenšího poškození a pokud to je nějak možné nerozbíjet okýnko. Tudíž následně proběhly tyto pokusy: Sundán spodní kryt motoru vytažené světlo to u baterie tudíž přístup na baterku, baterku jsme dali nabíjet ale klíčky bohužel nefungují bliká na nich červené světýlko nejspíš došlo k rozhození kódování, vlivem vybité baterie nebo nevím ale přijde mi nesmysl aby se toto stalo pokaždé když se v autě vybije baterie aby nebylo možné se tam dostat a vybíjet okýnko. Jediné co se stane když se baterie odpojí začne houkat alarm, tudíž se nedostanu ani do auta ani nelze otevřít kapota což by asi stejně nepomohlo když nejdou klíčky, i jsem pro jistotu zkusil vyměnit baterii v klíčku a nic. Zkoušeli jsme jít alespoň po lanku na otevření kapoty dírou od světla a zkusit otevřít alespoň kapotu ale bezúspešně je tam to pitomé saní do masky a přes to ruku už dál dozadu nikdo nedáme. Existuje ještě nějaký možný šetrný způsob jak se dostat dovnitř bez rozbití okénka? bohužel prošel jsem už snad všechny weby kde se řeší podobná témata ale nikde nic, jediné co jsem našel co řešil nějaký člověk také na rs ten samý problém dostal se na baterii a baterie pod napětím a stále nešlo odemknout centrál, pouze rozhoukal alarm ale řešení už tam bohužel nebylo. jediné plus že mi to alespoň stojí v garáži :D Pomůže někdo kdo ví jak na to? Předem děkuji všem za jakoukoliv radu.
×
×
  • Vytvořit nový...