Přejít na obsah

Pawka HB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pawka HB

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ono je to podobné jako mamut.. Nějaké WOLF FIX nebo prostě nějakej takovej čirej cajk.. Kouknu se doma, jsem teď v práci
  2. Na dvou autech co máme jsem to dělal před dvěma roky a zatím dobrý. Na delší čas to odzkoušené nemám.... Pokud bych to dělal jakoby navždy, tak bych tam dal klidně mamuta průhlednýho, ale.. Pokud je budeš za nějaký čas chtít rozebrat, tak silikon půjde určitě, mamut nevím nevím. Zrovna minule jsem rozdělával světlo na twingo, bylo plný bordelu a šlo to perfektně, zalepil jsem zpátky silikonem a drží. Zkus se ještě poptat jinde, jak a čím to dělají jiní, ale pro mě je tohle výhoda, že si je můžu pak i líp rozdělat.
  3. https://www.guttashop.cz/silikon-na-plasty-.7828/?vid=15005&utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=nakupy&gclid=Cj0KCQiAiNnuBRD3ARIsAM8KmlvaCUvVT_zipf2lvihf-LNH3u08WdQQgv7aSG_hWP2dAycD1-KZFdUaAvnEEALw_wcB
  4. Ptal jsem se modeláře,který to používá a prý je to úplně jedno. Naše silikony v tubě jsou prý skoro stejné, tak že teď dělám bixenony na seicento a lepit je budu nějakým u nás prodávaným silikonem. Ten mamut, nevím... Možná bych zkusil ten glue, ale klasický silikon nějaký proti plísni si myslím že bude bohatě stačit. Až ho koupím pošlu sem odkaz
  5. Lepil jsem to průhledným silikonem, nějaký lepší z Hobby Kingu na třech autech a super.
  6. Nahřívat horkovzduškou a obřezávat skalpelem
  7. Výměna je pro mě brnkačka, dělal jsem to už na několika světlech, proto nechci kupovat zbytečně další celý nový světla.
  8. Já potřebuju na rok 2006,ale stejně je to raketa. Za 1800 koupím nová celá světla tady v ČR ?
  9. Přeci musí někde být k sehnání jen ty kryty. Netuší nikdo, kde by se nechali sehnat. Ty moje prasklý jdou teď pěkně sundat a jen bych nalepil nový a bylo by vyhráno.
  10. Sehnal jsem za 900 ks nový, ale myslel jsem, že bych vyměnil jem ty skla, protože už nové lampy 2 roky mám, ale praskli mi když do mě někdo u kaufu nacouval.
  11. PROSÍM O POMOC!! Poraďte mi prosím někdo, kde koupit nové plastové kryty předních světel škoda Octavia I rok výroby 2006 facelift. Prosiiiiim????
×
×
  • Vytvořit nový...