Přejít na obsah

*obelix*

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení *obelix*

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj všem, mám problém s dotykem u napájení budíků, ten černý konektor nalevo. Vždycky se mi to povedlo domáčknout aby to vydrželo aspoň měsíc bez problému, teď už je tam takovej vakl, že jsem rád když to vydrží na to abych dojel, blbne buď podsvětlení nebo se vypnou i celé. Vůle bude zjevně jak v konektoru u svazku před budíky tak v konektoru na budících. Budíky jako takové jsem již koupil z druhé ruky. Teď bych potřeboval sehnat nový konektor nejlépe s naletovanými dráty k pinům. Tak abych si ustřihnul dráty před konektorem a sletoval jen s odpovídající dráty na novém k sobě. A teď otázka: dokázal by mi někdo poradit kde koupit nový konektor a případně jaké to má označení ... resp. co případně přesně hledat? Díky.
  2. Ahoj všem, prodávám svůj stávající v nouzáku pojízdný vůz (prostě opravu už jsem nechtěl provádět a prodat s vadou), ozvali se mi na inzerát asi - 8 romů 15 turků 6 kamerunců 4 syřáni a můžu pokračovat kilometry textu dál.... tak jsem si řekl zkusím Turka - a a a ... no co vám budu povídat přijeli dva frajeři žasli nad tím že jim to prodám že to je fajnová kára apod. a pak mi řekli že mám jet kamsi do Prahy že to chtěj hned. Řikám to v nouzáku 50km nedá a když tak to bude eurotrip... a oni hm hm no tak na laně.... A já ale já to asi timhle způsobem prodat nechci. Tak mě asi půl hodiny lámali že to nejlepší co mě v životě potká je to prodat do zahraničí a že vydělám. Tak jsem si od nich vzal papíry s jakousi firmou v Belgii ale hlavně nechtěj nikde nic sami podepisovat, peníze ani neukázali (ale těch 5000 co jsem za to chtěl by snad vyndali i z fusekle dle zevření). Říkal jsem, že se nejdřív poptám na úřadě a asi po další půlhodině ujišťování jestli to stihne loď ve čtvrtek apod. snad jsem jim i slíbil, že Jumbo fakt umí lítat jen abych se jich zbavil. Tak a teď piště co si o tomhle všem myslíte ? Je to normální? Prý se tim živý... jakto, to stát jako fakt dovolí? Co by mě čekalo, máte někdo zkušenost? V čem je vlastně ten podvod? Nechce někdo auto na záchranu za přepis + dvě basy Plzní? Pač já už na tyhle lidi asi fakt nemam sílu, dneska mě to ujistilo, že vrakáč je to nejlepší místo pro auto s příběhem (kdo viděl 7 životů chápe vše :-), to auto jsem měl prostě hodně rád) . Díky za názory!
  3. Tak budíky mi dneska proměřili a problém v nich není, tudíž měnit ho nespíše nebudu, to by byla změna jen kvůli tomu počítači.... nicméně, nějaký přehled inkriminovaných uzlů kde je problém by někdo neměl? Díky.
  4. K danému tématu byl měl jednu podotázku, u předních dveří mi nejde u řidiče zamáčknout kolíček ale když otočim klíčem tak normálně vyjede/ zajede ... u těchto dveří mi schází vodící pouzdro kolíčku může to být jen tím nebo to bývá nějaká jiná zaležitost, díky za rady.
  5. Ahoj všem, poslední dobou mě zlobí elektronika - auto se zamyká, vyskakuje kontrolka od teploty motoru a pak hned padne palivoměr + když je zaplé rádio - vypne se a zapne. Co jsem se dočetl je nejspíš problém ve studeňáku v budíkách nebo někde po trase. Pokud bych vyměnil budíky za jiné - natahne se stav kilometrů z řídící jednotky nebo nikoliv? Pokud zapojím budíky co mají navíc počítač, stačí mi vyměnit jen ovládací páčku pod volantem nebo to má nějaká další úskalí? Mám fabii 1 sdi 2002 r.v. .............................. Díky moc za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...