Přejít na obsah

_Lukyn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem _Lukyn

  1. Ahoj, potřebuju radu. Chci na Fabii výroba 6/2019 Active rozchodit ukazatel teploty oleje. Koupil jsem si na alze ELM327 viz foto. Vše funguje - povedlo se mi změnit 3-blik na 4-blik i zobrazit litry k dotankování. Nicméně v nabídce aplikace Carista mám jen možnost "Allow enabling oil temperature display via MMI" a to vypíše, co je na fotce. Dle diskuze jsem našel, že by zde měla být i možnost : Oil temperature display. Zkusil jsem několik verzí aplikace (3.7.beta48b, 3.7.beta49b, 3.9.2.b, 3.7.1.beta1b, 3.7beta47, 3.8beta10, 3.9.3, 4.0beta18b) od starší po aktuální na google play. Nevíte jestli se nemusí ještě někde něco dalšího povolit , jak napovídá aplikace na fotce? Moc dík za tipy, případně jaké verze Caristy Vám na to fungovali u tohoto ročníku vozu.
  2. _Lukyn

    Žárovky

    Tak mě to zaujalo. Trochu jsem googlil a je zajímavé, že na žárovce je homologace E9 - Španělsko a pak jsem narazil na tento článek. https://voton.cz/informace/uzitecne-informace/serial-zarovky-a-vybojky/homologovane-led-zarovky-v-hlavnich-svetlometech-a-co-legislativa Myslíte, že je to stejný případ jako v článku?
  3. _Lukyn

    Závady na záruku

    Přidám se s takovou zvláštní závadou. Na dveřích byl z výroby stržený tmel - všimli jsme si toho po týdnu, co jsme auto měli. Prodejce neměl problém a řešil na záruku. Kus nad i pod poškozeným místem odstranili a nově zatmelili a zatřeli lakovkou. Viz fotky před a po.
  4. Ahoj, Přidám se se svou zkušeností. Výroba 6/2019, po delším držení nulování se objeví pouze nastavení času a poté již nic. Škoda že to odstranili.
  5. Ahoj, zajímal by mne Váš názor na to v jakých otáčkách optimálně jezdit a řadit s tímto motorem. Odhaduji držet se v otáčkách 2000 až 3500 pro normální jízdu. Co myslíte?
  6. Jasný, máš pravdu. To plánuji řešit buď návleky na kolečka nebo tak nějak. Aktuálně máme stejně menší kočár - golfky a ten se skládá v kuse a nic moc se nezamaže.
  7. Dával jsem to ještě k jednomu tématu, ale sem se to hodí více a snad to někomu poslouží: Byli jsme vybírat Fabii hatchback a zkusil jsem náš kočárek - trojkombinaci Coletto florino clasic (má hodně velkou korbu). Do kufru se vejde po vyndání "plata". Viz foto. Do korby se dá dát cestovní taška a nějaká ta menší taška se tam ještě vecpe.
  8. Ahoj, podobně se našim chovalo toledo 1.9tdi a svítila u toho kontrolka imobilizéru. Nesvítí?
×
×
  • Vytvořit nový...