Přejít na obsah

dadoush

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dadoush

  1. Zdravím, chtěl bych se zeptat. Na mém yeti 1.4tsi sem zapojil kameru pomocí stejné elektroinstalace do pojistkového boxu přesně podle prvního příspěvku. Po otočení klíčku se na kameře rozsvítí červená kontrolka, tak že do ní šťáva jde, ale to je vše - nezapne se. Po vypnutí klíčku červená kontrolka zase zhasne. Je zajímavé, že když je klíček zapnutý a připojím přímo do kamery napájecí kabel, který je zapojený stále stejně v pojistkovém boxu, tak se kamera zapne a začne nahrávat. Neměl byste někdo nápad co s tím? třeba dělám něco blbě...přikládám fotku zapojení v poj. boxu a kamery...díky za jakékoli info:)
  2. Tak jestli je to standartní zvuk za studena a nemusím mít obavy, tak to jsem rád:) díky za ujištění A to zařízení na zvířátka už montoval někdo přede mnou, přemejšlel jsem jestli to nedám pryč, ale asi zatím ne :D
  3. Díky, ještě jsem udělal video startu studeného motoru. Jen pro pro posouzení, zda je to na výměnu rozvodů s přestavovačem?...díky za info. 20210221_173422.mp4
  4. A je nějaká hranice nebo znamení, že už má prostě řetěz dost a chtěl by vyměnit? nebo se vytahaný řetězy 1.4tsi netýkaly?
  5. Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat. Pořídil jsem yetiho 1.4 tsi 90kw výroba 9/14, má najeto 96tis. Jsem 2.majitel a rozvody originální. U studeného motoru je po nastartování možná na 1 vteřinu zvuk mírně hlučnější, hned to ale ztichne. Chtěl jsem se zeptat, kdy už by se raději mělo přemýšlet o preventivní výměně rozvodů? nebo nevíte co se píše v servisních intervalech? po kolika km měnit? Díky moc za info.
  6. Ahoj, opravdu by někdo neměl fotky zapojení napájení kamerky do stropní lampy? zdá se to jako dobrý řešení , díky moc:)
  7. Ahoj, mohl byste někdo prosím vložit foto zapojení do stropní lampy? díky.
×
×
  • Vytvořit nový...