Přejít na obsah

AstranCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem AstranCZ

  1. Mě kupodivu vždycky. Viz. už kdysi natočené video. https://youtu.be/zpwQsTFAACM
  2. Jj, stejně jako pro Fabii, ale jak už tu někdo psal, stahování dálkáčem prý někomu funguje, někomu ne a někomu jen někdy.
  3. Je to jak píšeš v Rapidu s jen předními elektrickými okny mám tyto věci dokódované - ovládání řidičova okénka dálkovým ovládáním, ovládání tlačítkem i s vypnutým zapalováním.
  4. Také jsem to pochopil tak, že se jedná o aplikaci, která Android auto zobrazuje na telefonu a ne o aplikaci komunikující s infotaimentem v autě.
  5. Na mém Rapidu mám otevírání a zavírání dálkou přes VCDS funkční na 100%. Viz. moje video https://youtu.be/zpwQsTFAACM Je fakt že na jinym autě jsem to zatím nezkoušel a že postup mám naprosto stejný jako jiní tady (teda podle toho co už jsem tu s někým řešil)
  6. Tak odinstalace aktualizací aplikace Google pomohla. Díky
  7. On je to problém androidu. Také se mi na mém Mi 9 aktualizoval Google Assistant místo vyhledání google a umí jen angličtinu a moc se s ním nedá povídat. Dřív mi fungovalo "Počasí Liberec" a řeklo mi to "V Liberci je aktuálně ....". Teď jen anglicky s asistentem. Je to funkce mobilu jako když řekneš OK google tak to pouštělo vyhledávání teď to pouští právě toho asistenta a nemá češtinu - zatím. Zatím netuším jak to dobře vypnout a nečekat na podporu češtiny do asistenta google.
  8. Stačí nemít ovladač úplně na plno, jen třeba kousíček před koncem modré. Pak to samo zapínat nebude.
  9. Tak jsem si na svém Rapidu MR 2018 (vyroben 10/2017) nakódoval tyto: - corner - přisvícení mlhovkami do zatáček - alarm za použití klaksonu - otevírání/zavírání okna řidiče dálkovým ovládáním - ovládání okna řidiče i po vytažení klíčku - HHC - asistent rozjezdu do kopce - staging - protočení ručiček - coming home - servisní poloha stěračů v menu rádia - dodatečné setření po ostříkávání ostřikovačem - dotankovat - korekce spotřeby palubního počítače - informace z palubního počítače dostupná na rádiu i při vypnutém zapalování Kdyby někdo z okolí České Lípy chtěl mohu pomoci.
  10. Zatím jsem žádný problém nezaznamenal.
  11. Ok chápu. No nevidím v tom problém, jenom si vzpomínám že se mi jednou na FII podařilo vybít baterii tak, že jsem dálkovým neodemkl auto (jen si bliklo ale dveře zůstali zamčené) a otevíral jsem ho klíčem. Pak nevím zda bych vypnul alarm, ale zas by asi moc dlouho nehoukal když by neměl moc z čeho houkat :-)
  12. Neřešil někdo drobný neduh tohoto alarmu? A to pokud otevřu auto klíčkem v zámku dveří tak alarm také houká.
  13. Mám Rapida vyrobeno 10/2017 MR2018 a úspěšně nakodováno: - corner - přisvícení mlhovkami do zatáček - alarm za použití klaksonu - otevírání/zavírání okna řidiče dálkovým ovládáním - ovládání okna řidiče i po vytažení klíčku - coming home - servisní poloha stěračů v menu rádia - dodatečné setření po ostříkávání ostřikovačem - dotankovat
×
×
  • Vytvořit nový...