Přejít na obsah

pabloescobar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pabloescobar

  1. Jsem na tom stejne, taky nove auto a taky TMPS. Zkusim se zeptat v autorizaku, za kolik jsou od nich (zda ta cena nebude uplnej nesmysl..).
  2. Ahoj. Nechci zakládat samostatné téma, tak se zeptám tady, snad mi někdo poradíte. Mám nového Kodiaqa, na kterém jsem se přes škoda connect zaregistroval jako hlavní uživatel (s apkou v mobilu a vším, co s tím souvisí). Při volbě uživatelů v autě mi to nabízí ještě možnost "host", nicméně marně hledám způsob, jakým by šel přidat i další uživatelský profil, např. na manželku. Ta je z toho, že ji auto vítá mým jménem mírně řečeno rozladěná a chce tam mít i sebe (neřešme prosím význam tohoto požadavku). Hledal jsem možnost přidat dalšího uživatele jak přes škoda connect, tak i přes infotainment v autě, ale bez úspěchu. Díky za případné rady.
  3. Ahoj, vyzvedavam si ted noveho Kodiaqa Sportline a resim to, co ty, dvojita podlaha. Kdybych si mohl vybrat, nechtel bych ji, ale neslo to, auto je skladovka a je to (jak to ted vypada) uz posledni z poslednich.. Chtel jsem se podivat na ty fotky od tebe, ale bohuzel nejdou otevrit.. :-( (nenalezeno) Kazdopadne sposta lidi, kteri tu dvojitou podlahu nemaji, by ji zase chteli... :-) Nevim k cemu (asi na rovinu pro spani?), ale pro me proste zabira zbytecne misto.
  4. A jakym stylem jezdis? Kratke / dlouhe trasy? Slapes tomu za krk / jezdis s lehkou nohou? Dik :-)
  5. Je tu vubec nekdo, kdo ma tento motor a olej mu nezere? Nebo aspon nekdo, kdo dodrzuje intervaly vymeny oleje 15 tis km a nemusi mezi nimi nic dolevat??
  6. Tak ono tech promili nebude asi zas tak malo. Preci jen jdou ty auta teprve ted do tech let a najezdu, kdy se to muze ozvat. Stala se mi dnes takova zvlastni vec. Jedu dlouhou jizdu, cca 300 km, najednou auto jakoby zaskube a objevi se grilovane kure s vystrahou "porucha prevodovky DSG, mozno pokracovat v jizde". Auto vsak radilo jen sude kvalty 2, 4, 6. Mel jsem to domu 70 km, tak jsem nejak dojel. Doma to vypnu, za cca 5 minut znovu nastartuju, kure sviti porad, ale svete div se, kratka zkusebni jizda a auto uz radi normalne vsechny kvalty. Za pul hodiny nasleduje dalsi jizda a vse ok, jako by se predtim nic nestalo, dokonce i kure uz zhaslo. No nevim. Dam to do servisu zkontrolovat. Auto 5 a pul roku stare, takze pul roku po zaruce, najezd 93 tis., servisovano pouze v autorizaku, olej v DSG menen v 60 tis. podle planu. Jsem docela na trni..
  7. Nemate tip na nekoho spolehliveho, kdo na stredni Morave upravi software dsg, aby tak nepodtacela? Olomoucky kraj atp., nechce se mi jezdi pres pul CR.. Diky.
  8. Pri posledni situaci jsem vyzkousel stahovani na ostatnich dverich (primo na nich) a fungovalo. Stavkovala pouze ta tlacitka ve dverich ridice. Pozdeji se to uz chytlo.
  9. Nemáte někdo zkušenost? Při stahování oken ovladačem ve dveřích řidiče dochází sem tam k tomu, že okna (řidič, spolujezdec, zadní okna) nejdou stáhnout, případně sjedou o centimetr a pak se to sekne. Nějakou dobu to nejde nahoru ani dolu, pak se podaří pouze na první polohu tlacitka (bez automatického dojetí) dát okna dolů a pak už to jde. Stává se to nahodile, jednou za pár dní. Auto je 2 měsíce po záruce, tak nevím, jestli by to nevzali třeba na kulanci. Nebo není problem ve sdruženém snímači, ale třeba v softwaru? Řešil někdo? Díky.
  10. Podle me naprosto standardni chovani. Mam 2.0 TDI 110 kw, DSG DQ500 a je to od nova stejne. Rozjezd na volnobeh a vzdy jen 1. prev. stupen. Rezim sport, pri podrazovani vic cukne nez v D. Ma to byt sport, to k tomu patri, podrazuje to rychleji, rychleji to "pousti spojky".
  11. Takze to umele vlastne nema cenu pripravkem na kuzi vubec osetrovat, je to tak?
  12. Mam dotaz. U Kodiaqu 2018 ve vybave style plus, kde jsou sedacky kuze/suedia, je vse, co vypada jako kuze, opravdu prava kuze? Pokladam si tuto otazku kvuli jejimu osetreni. Nekde se totiz pripravek vpije hned (nebo behem kratke doby), nekde se to ale nevstreba hrozne dlouho (napr. na zadni sedacce prostredni sedak/operak). Neni nekde spis neco jako kozenka ci neco syntetickeho? Jako prava kuze mi pripadne hlavne vnitrni kozene obsiti sedaku ridic + spolujezdec (tam, kde sedadlo obepina nohy, zadek a zada). Ale jinde ve zbytku auta?
  13. Zdravim, zkousel nekdo tohle? https://a.aliexpress.com/_mrpDFZe
×
×
  • Vytvořit nový...