Přejít na obsah

kukurka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kukurka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj,potvrzuji horní nejmenší kladečku,dobře jsem poslouchal které místo by to mohlo být v rámci možnosti ucha a přístupu k rozvodu jen tak nakloněný nad motorem,udělal jsem jednu věc,odchlípl jsem plastový kryt rozvodu(opatrně co to šlo,aby nepraskl) a na kladku jsem střikl trošku WD oleje a zvuk hned zmizel,byla to velmi laická oprava a olej tam určitě nepatří,ale udělal jsem si takovou laickou diagnostiku,než bych začal řešit něco z rozvody v autorizovaném servisu,je docela možné že kladečka má nepatrně vodorovně šajtavý pochod a po suchém rozvodovém řemeni vydává zvuk a nebo řemen má mít určitou mastnotu/kluznost(danou skladbou materiálu)a nemá ji.
  2. ...zatím tu nikdo nedal zprávu,že by to s čipem zmizelo,ale díky za radu,je nějaká ideální hranice kolik Kw či Nm na 110kw motor chtít přidat?
  3. Asi před měsícem jsem koupil stejné auto,najeto 100tkm a už jsem si taky toho několikrát všiml,dal jsem ho hned do autor.servisu na diagnostiku a prý vše je v pořádku bez závad,ani zkušební jízda je nepřesvědčila,přitom se stačí na to trochu zaměřit a i laik si toho všimne (když řídí) bylo mi doporučeno dát aditiva,vyměnit palivový filtr a takové radoby odborné rady. Strašně by mě zajímalo čím to může být a jak se toho zbavit,poradí někdo? děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...