Přejít na obsah

Jirka 1985

Uživatel
  • Počet příspěvků

    105
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jirka 1985

  1. Zdravím všechny. Měl jsem naprosto stejný problém. Při sešlápnutí spojky se mi začalo ozývat vrzání a bylo cítit takové jemné chroupání nebyl to hladký chod. Auto mám v záruce tak sem zajel do servisu. Nejdříve si mysleli že je to ve spojkovém válci ale nakonec to dělalo spojkové ložisko s ramenem. Sundali převodovku a vše krom přítlačáku a lamely dali vše nové a je naprostý klid:)
  2. Zdravím všechny:) Mám problém na své O3 FL 2018. 20211001_130049.mp4 20211001_130049.mp4 Chtěl bych Vás pořádat o radu. Při stahování okna u řidiče se ozývá nepříjemný chroupavý zvuk. To chroupání je cítit i když se dotýkám na hoře u skla dveřní výplně! Tento jev se projevuje jen když je vůz suchý a když je venku teplo. Když vůz umyju tak druhý den je vše v pořádku a to samé když je venku zima nebo když mrzne... Setkali jste se s tím někdo? Přiložím video. Nemáte prosím někdo servisní manuál jak rozebrat výplň dveří a jak demontovat stahovačku okna a jak okno odjistit ze stahovačky? děkuji za pomoc 20211001_130049.mp4 20211001_130049.mp4
  3. Děkuju za vaše rady a pomoc. Koupím ty originál. A nechám si je raději udělat ve znač. servise slyšel jsem že je potřeba dodržet postup při montáži a utahovací moment. Napadlo mě nemáte někdo dobrej typ na momentové klíče? Na utahování šroubu jak v morovém prostoru tak na kola atd. Děkuju.
  4. Mám také něco podobného. Jde o jeden drčící pazvuk ze strany u spolujezdce. Projevuje se pouze tehdy když jedu např. z kopce a mám zařazenou rychlost a nohu s plynu. Když nepatrně přidám tak to přestane. To znamená že někde je něco volného. Vše co se dalo jsem z pravé strany vyndal nikde nic a stále to samé!! :(. Tak se podívám na ten A sloupek ale asi taky sundám tapec a vše se budu snažit podlepit:)
  5. Chtěl bych Vás požádat o radu. Už se blíží výměna svíček u mé O3 FL cng. Koukal jsem po originálních které stojí ke čtyřem stovkám a pak jsem také našel Bosch a ty jsou za polovinu!! Máte někdo zkušenosti s Bosch vs originál?? Jestli někdo víte kde koupit originální za lepší cenu tak Vám budu vděčný. Děkuju za radu a pomoc :)
  6. Já ještě jednou nechám zaretušovat lak a pak jí tam chci nechat nalepit. Napadla mě ještě jedna věc. Nemáte někdo představu kolik stojí přelakování kapoty ve značkovém servise Škoda?
  7. Můžu se zeptat kolik stála kompletní přestavba Z halogenu na FUL LED světla? Mám OS FL 2018 Ambition plus.  Děkuju za odpověď.

  8. Zdravím Vás všechny, chtěl bych Vás požádat o radu, která pomůže všem. Mám neustále osekanou kapotu od odlétajících kamínků a proto bych si jí chtěl nechat polepit čirou PPF folii. Můžete mi poradit kde v Praze nebo okolí je profesionální firma?? Můžete se podělit se zkušenostmi?? Děkuju předem. :)
  9. Zdravím všechny, jestli to tady někde je tak se omlouvám, ale nenašel jsem. Dnes jsem zjistil že mám poškozený lak na zadním nárazníku a také spodní hranu u pátých dveří. Při zabouchnutí se dveře dotknou nárazníku a lak se díky prachu odírá. Můžete mi poradit jak se 5vd seřizují? Trochu jsem vyšrouboval gumové špalky na 5vd ale netuším jestli to bude stačit.? Ještě chci říct že po zabouchnutí 5vd je několika milimetrová mezera mezi dveřma a nárazníkem. Můžete se podívat ti co máte O3 FL sedan jestli se vám to děje také? A případně můžete prosím udělat fotku jak moc máte vyšroubované ty gumové dorazy na 5vd?. Děkuju.
  10. Chtěl bych si nechat dokodovat pár věcí do mé O3 fl. Doporučili by jste mi někoho kdo by mi s tím pomohl nejlépe z Prahy a okolí. Děkuju za pomoc.
  11. Děkuju za radu. Pokusím se to víčko opatrně sundat a pak dám vědět :)
  12. Zdravím všechny, chtěl bych Vás požádat o radu jak seřídit víčko nádrže? Mám O3 FL a zjistil jsem že mám trochu utopené víčko nádrže na pravé straně kde je pant a při každém otevření mi to odírá na té pravé straně lak na karoserii !! A už je to docela dost. Můžete mi poradit jak víčko srovnat? Děkuju předem
  13. Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat dá se nakodovat spuštění blinkrů při prudkém brždění? Bylo by to na O3 FL 2018. Děkuju
  14. Dveře jsou dokonale v ose a tak jak mají být. Na to už jsem také koukal. Asi budu muset do servisu ale nechtěl jsem je otravovat..
  15. Dnes jsem sehnal nové gumy do dveří naštěstí zadarmo ale žádná změna!! Tak už jen ten zámek ve dveřích. Napadlo mě nemáte někdo typ čím to namazat. Třeba to pomůže..
×
×
  • Vytvořit nový...