Přejít na obsah

Krtek536

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Krtek536

  1. Krtek536

    Vibrace volantu

    Rad bych se zeptal, jake pneu vozi nekdo, kdo nevibruje ? Diky
  2. Krtek536

    Vibrace volantu

    Mam z o2 napravnici a sedí. Pul predku vymeneno-verim tomu, ze jsou to jen spatne vyvazena kola :D
  3. Krtek536

    Vibrace volantu

    CentriFUGA, nemyslim, ze je to blbost, pokud vezmes napravnici z jineho vozidla, z jineho materiealu a projev zustane 100% totozny. Mam nove vnitrni klouby poloos,silentbloky motoru, silentbloky zadni na prednich ramenou, napravnici a stale jsem to nevyresil. Uz pujdu pres poloosy nebo setrvak
  4. Krtek536

    Vibrace volantu

    Koudy. Kolik máš na sadě najeto? Mě s novýma zimníma také vibrace 100% ustaly. Po nájezdu cca 4-5tkm se začaly občas mírně projevovat... to samé zde již někdo popisoval. Nové zimáky nic, po určitém nájezdu vibrace zase začaly.
  5. Krtek536

    Vibrace volantu

    Jak tu již někdo psal. Nové kola nové pneu a vibrace nikde- o pár tisíc km, vibrace znovu přišly. To samé u mne. Mě už zbývají jen komplet poloosy a zadní horní uložení. Můj tip. Neni to ani nápravnice, ani nakopaná kola. Řesění zatím nemám.
  6. Krtek536

    Vibrace volantu

    Znacku kloubu z hlavy nevim. Kola jsme dávali i jiná. Přijde mi divné, že ,,vadné vnitřní” by se projevovaly stejně jako nové neorigo. Nazul jsem pneu sava za 2400 pneu. Následná výměna za pirelky eliminovala pocitově vibrace o dobrých 80%+. A koplá kola by měly vibrovat s rostoucí rychlosti dle frekvence otáček, bez zpětné vazby zda je auto v tahu či ne :/
  7. Krtek536

    Vibrace volantu

    Vibruji. Řeším to již 3měsíce. Vyměněny vnitřní klouby, nápravnice s rameny, silentbloky na motoru, dve sady pneu. Klasika, v tahu 120-140, do kopce kope vic z kopce miň. Když nepomohla nápravnice, tak asi cestou poloos, že?
×
×
  • Vytvořit nový...