Přejít na obsah

Vita TDI-PD,Decin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Vita TDI-PD,Decin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak mam vse uz hotove. I se serviskou po 15tis a rocni prohlidce mne to stalo 14.5 tacu. Sel sem trochu do kolen,cekal jsem asi diky neznalosti pomeru v servisech cca 10.000Kc, ale to bylo asi naivni. S praci a pristupem jsem spokojeny a to jsem se bal jako malej, kdyz jsem cetl tady na foru jaka zverstva se muzou dit. Dokonce mi asi jako bonus umyli motor auta.
  2. Pred tydnem jsme to resily s bratrem na toyote a faviritu. Ja se na to teprve chystam, ale postup uz mam jasnej. Videl jsem vysledek... Fyzickou praci jako je drbani vrtackou s kotoucem nebo flexou nicim nenahradime, a tak zbyva zvolit jen barvu...na doporuceni borce v obchode s barvama jsme to vzali barvou na vyfuky. Je stavena na velmi vysoke teploty. Osobne si myslim, ze barva dana na vyfuk nijak dramaticky neprodlouzi jeho zivotnost, ale na tom bubnu to nemusi vydrzet 8 let. Jde o to aby to nezrezlo tak hodne jako predtim znova. zashlo to asi za 30 minut a kolo jsme nandali za 3 hodiny. Druhej den jsme udelali stejnym postupem druhou vrstvu. Vysledek velmi uspokojivy a klid, ze ta barva vydrzi i ty teploty. Preji vsem uspesny boj se rzi.
  3. Za vsechny tyhle dily jsem dal 15.5tisice. Jenom tlumice ve skode by stali 10tacu. Jak to tady uz nekdo napsal....SKODA SERVIS - S I M P L Y N E V E R.
  4. Vcera sjem se vratil z Hrvatska...2432km 2 lidi, plnej kufr plus nejake hlouposti na zadnich sedackach, klima na 100%cesty, 700km destivo, podle PP: prumerna ryclost 77km, spotreba 4.9litru. Auto Fabia HB, 1.9 TDI-PD, najeto 166tis.km
  5. Mam TDI-PD 74kw. Na nemecke dalnici na autosalon v Lipsku kdyz jsem dohanel druhe auto co tam jelo se mnou jsem se 4 lidmi na palube jel usek asi 30km 180-210km/h dle tachometru. Mam 195/50 15", bylo sucho a maly vanek. Spotreba na pal.poc. v techto ryclostech bylo od 9-13litru.
  6. Vsechny zdravim. Po ceste na dovolenou kdy moje fabule urazila slusnou porcicku km (2500), uzrala doba na vymenu podvozkovych dilu. Po dukladnem studiu temat, Vas o mnoho skusenejsich, jsem zvolil a obednal nasledujici: tlumice 4ks - Kayaba EXEL G, 2ks prednich lozisek, 2x tycku stabilizatoru FEBI, predni kotouce Brembo Max a desky Jurid, a v neposledni rade ulozeni vsech ctyr tlumicu. Vzhledem k astronomickym cenam tech samych nebo bohuzel horsich dilu ve "znackovych" servisech, kde se mimo jine i krade a podvadi tim nejprohnilejsim zpusobem o kterem se Mlada Boleslav v mem dopise snad uz dozvi, jsem tyto dily obednal u prodejce nahr. dilu. Jedine co bohuzel musim delat ve skode je servisni kontrola. Puvodne jsem v ramci teto prohlidky chtel zminene dily nechat vymenit u nich, ale ted jsem skoro rozhodnut o opaku. Je nekdo z Vas schopny odhadnout cenu,za kterou tyto dily vymeni? Mate nejake pozitivni pripadne (a to predpokladam spise) negativni zkusenosti se skodovka servisama. Pokud budu schopny popsat rozdil s jizdou po vymene dilu,dodam sem par informaci. Neznate nekdo nekoho v Mlade Boleslavi,ktery by udelal cistku v skoda servisech,hlavne v LBC?
  7. aha. Jsem odkojenej pres 120tky, 110tku a tam se sendaval motor. Je paradox, ze u slozitejsiho auta je to v zakladu jednodussi.
  8. Dela mi to uplne stejne a se stejnym argumentem si rekli o 1100kc. To je trochu rozdil,ne?
  9. Jeste to budu muset rozhodnout. Nevim jak to ma s tim naradim. Myslel jsem,ze nejvetsi problem je sundat motor a ne tu spojku.
  10. nenapsal jsi mi cenu za ten vibrator(ostrikovac)?
  11. kam by ste takove ovladace na volant dali? Osobne si matne vybavuji, ze volant je 4ramenny...mezi temi blizsimi rameny neni prilis mista, navic tam mate mit ruce, ktere maji"pevne nikoliv krecovite svirat volant" cca v poloze tri ctvrte na tri (14:45). a davat to nahoru nebo dolu, se mi zda,ze se to mine ucinkem. Bude to nakrivo nebo obracene. dalkovi ovladac ve forme karty je sice akcni,ale narocnost manipulace je podle meho neodborneho pohledu jeste narocnejsi nes smatrat na radio. ten joystick je podle mne nejlepsi volba. A jeho umisteni vedle radicky je z me skusenosti, ve vypujcenem aute, taky. Vse je ale vec nazoru. Verim ze kdyz vam vyhovuje jakykoliv zpusob je to i bezpecne.
  12. tvrde Y ve slove vibrator jsem udelal omylem, ale budu tvrdit,ze jsem to udelal zamerne, ze sem mluvil o tvrde verzi vibratoru.
  13. Martinoslave: Ty delas i toyoty? Spletel sis asi fora, tohle je skodovacky . Co si provedl Gilovi, ze te takhle pomlouva?? Taky mne zajima cena. Gile: povez nam neco vice o vybratoru od martinoslava
  14. 10-11 tycek je min nez sem cekal a nez mi rekli v SIMPLY NEVER. Blabolili o 25tacech. Naposledy co jsem tam byl s predni napravou, cena oproti puvodni planovane se zdvojnasobila. Pokud by se to melo opakovat,asi by sem to nerozdejchal. Vcera sem zjistoval garazistu...delal hodne spojek (nemam duvod mu neverit, videl jsem ho spravovat lecos), ale zadnou skodovackou a uz vubec ne TDI,nebo koncern. Delal nejblize golfa III a fronteru TD. Smiril jsem se s origo servisem. Diky za pomoc vsem.
  15. Multipas: mas kratkou nebo dlouhou fabuli? kam si uchytil tu zastrcku a na co si ji napojil,na puvodni v interieru? Diky za odpovedi, premyslim o tom delsi dobu.
×
×
  • Vytvořit nový...