Přejít na obsah

Trine

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

487 zobrazení profilu

Oznámení Trine

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ten odkaz stále funguje, viz, byla to ta dvojka
  2. Zdravíčko. Má někdo zkušenosti s instalací https://www.kanaco.cz/zbozi/41270/bluetooth-a2dp-modul-pro-vw-skoda-seat-bez-aux/ a zdali to funguje na STREAMU (O2 2006 vyroba)? Díky.
  3. Aha, tak jsem to dneska otevřel a podle nějakého pseudo manuálu čidlo našel. Bylo vyloženě vypojeno ze své zdířky tak jsem to jenom zacvaknul zpět, tak snad to bude všecho. Diagnostiku ale teď nemám a nemohu ověřit. EDIT: Auto jede tak, jak jezdilo předtím. Takže vyřešeno.
  4. Zdravíčko. Po letmém prozkoumání fóra jsem nenašel zmíňku o daném erroru z VCDS. Auto mi v zahřátém stavu při snaze udržet rychlost konstantní náhodně buď ubere a nebo přidá otáčky/plyn, i když mám nožku zcela nehnutou. Nejvíce znát např. v 50 km/h na pětce nebo při rozjezdech na nižších stupních, kdy auto buď málo vytočí nebo přestřelí. Přišlo mi to divné tak jsem to napíchl a asi dává smysl, že by za to mohlo tohle čidlo. Avšak nejsem úplně schopen najít nějaké náhradní nebo vůbec najít info o tom, jak něco takového vyměnit a kde to v motoru vlastně je. Někdo nějaká zkušenost? Výčet chyby viz příloha.
  5. Zdravím všechny. Z VCDS vyčteno, že všechny zadní čtyři reproduktory jsou nyní "přerušeny"/nefungují. Bohužel jsem si chybovku nevyfotil, diagnostiku mi dělal známý. Příjde mi zvláštní, že se najednou odporoučejí všechny najednou. Přední hrají všechny. Může to být třeba vypadlé u rádia? Nebo je tam nějaký jednotná kabeláž, která když se načne tak schodí funkci všeho vzádu? Také jsme se hrabali v komfortní jednotce. Je možné, že někde kolem vedou avizované dráty, případně že by to mohlo mít spojitost s tou jednotkou nějak? Originál autoradio stream. Předem moc děkuji za rady.
  6. Zdravím všechny. Neúspěšně jsem vyhledával, zdali lze nějak jednoduše z centrálu pouze na fyzický klíč dokoupit/dodělat dálkové ovládání toho zamykáni. Někdo někde v odpovědi na jiný problém zmiňoval, že pokud už centrál je, tak se dá tedy dokoupit klíč a naprogramovat. Můžu tohle svěřit servisu, nebo jsem schopen procesem projít i sám, jako lajk? Díky.
  7. Zdravím všechny. Neúspěšně jsem vyhledával, zdali lze nějak jednoduše z centrálu pouze na fyzický klíč dokoupit/dodělat dálkové ovládání toho zamykáni. Někdo někde v odpovědi na jiný problém zmiňoval, že pokud už centrál je, tak se dá tedy dokoupit klíč a naprogramovat. Můžu tohle svěřit servisu, nebo jsem schopen procesem projít i sám, jako lajk? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...