Přejít na obsah

Rodger

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 256 zobrazení profilu

Oznámení Rodger

  1. Takže radiátor vyměněný a stejně to netopí. Zahřeje se pouze spodní trubka a vrchní je studená. (jen někdy je horní trubka lehce vlažná) Vypozoroval jsem, že jakmile vypnu motor, tak teprve se následně začne zahřívat i vrchní část radiátoru asi v souvislosti s doběhovým čerpadlem. Jen si nejsem jistý, jestli je to tak vždy. Prostě při nastartovaném motoru se voda netočí přes radiátor a ani přes Webasto, které následně po cca 20 sek. po dosažení 90 st. (kapaliny ve Webastu) Webasto odstaví. Nevíte někdo co by to mohlo být?
  2. Takže ASI vyřešeno. Jelikož jsem ještě netopil a napadlo mě, že by to mohlo být někde ucpané, tak jsem zjistil, že vlastně netopím. Takže mě čeká výměna výměníku tepla. Proplach nepomohl. Jen doufám, že nebudu muset rozdělat celý vnitřek. Údajně stačí rozdělat spodní část palubovky, tak uvidím. Nebo ne? Díval jsem se do dílenské příručky - motor - chlazení a není to tam. Nevíte někdo, kde se dá na to podívat, co mě čeká? Dík.
  3. Zdravím, dnes jsem chtěl vyzkoušet Webasto a zjistil jsem, že se zapálí a chvíli (cca1 min) jede. Následně přestane hořet s tím, že opět cca po 2 min. znovu zapálí a opět po chvíli zhasne a nahlásí závadu. Viz. obr. Oběhové čerpadlo jede, tedy aspoň se tak tváří, (při provozu v ruce vrní) trubky vedouc k topení od Webasta jsou taky horké. Jestli někdo řešil podobnou závadu, tak prosím o pomoc.
  4. 10/100 prumerna jizda kolem komína. Grossglockner - Itálie - Slovinsko - Chorvatsko 2400 km 7.8l/100 do 150 km/h. Pokud tomu budeš občas dávat počítej kolem 15+ /100.
  5. Zdravím, mám asi menší problém. Ukazatel paliva jsem měl před polovinou a dotankoval jsem 51 litrů. Což vzhledem k plné 66 litrů je trochu mimo, protože jsem měla dle ukazatele natankovat cca 35-40 litrů. Tak jsem to chtěl zkalibrovat pomocí ELM, kde je uvedena hodnota -12,8. Je ta hodnota správná, nebo tam má být jiná. Viz.foto. Dík za radu.
  6. S3 2018 206 kW a naštěstí to plachtí jen při ECO, které jsem použil jen jednou a to ze zvědavosti.
  7. Zdravím, jelikož jsem si nedávno pořídil S3 206kW 2018, tak postupně obměňuji provozní kapaliny, filtry. Nenašel jsem palivový filtr. Dle mého názoru je asi součástí palivového čerpadla, proto se nemění, ale proč se raději nezeptat. Jinak dle servisní knížky byl měněn olej v DSG (6st.), a v pohonu 4x4 v 67000 km. Zdá se mi to celkem dost pozdě. (Vpředchozím vozidle co jsem měl S2 TDI 125 kW jsem si olej v DSG měnil po cca 40000 km) Vozidlo jsem si kupoval v salonu Škoda v DE, kde bylo taky od začátku servisováno. Chtěl bych znát váš názor, jestli se dá tomu věřit, že je to dělané? Dle mého názoru to dělané je, ale možná má někdo jinou zkušenost. Např. kotouče, desky atd. jsou dle servisní knížky uvedeny jako vyměněné a fakt jsou ... Dík.
  8. Mám vozidlo sice jen chvíli, ale vidím to dlouhodobě na 10 l/100. Jinak Příbram - Zl +- 150 km/h - 9.1 l/100. Zkoušel jsem po okrskách ze zvědavosti na kolik jsem schopen se dostat na min. spotřebu - 8.3 l /100 (80 - 100 km/h) Po 20 km jsem se na to vykašlal. Podotýkám, že svižnější jízda 12+ l/100. Jinak vozidlo nemá chybu, motor velmi slušný a proto jsem schopen akceptovat i vyšší spotřebu.
  9. Rodger

    Sněhové řetězy

    Mě to pomůže, dík.
  10. Nenaučí , bude to pořád stejné. Jezdím s tím už dva roky a je to pořád stejné, taky mě to sere. A to jsem opakovaně vymazal veškeré logy, které tam byly uloženy. Je to prostě tak nastavené. Řeším to tak, že když vím, že budu pod kopcem brzdit z cca 150, 140, 130 .... na 70, 60, 50 ...km/h, tak klepnu pádlem do + a pokud nesaháš na plyn, tak ti ta šestka tam vydrží zařazená ......, resp. si pak dle potřeby podřadíš sám. Slyšel jsem o upravě software DSG dle požadavků, ale blíž zatím nic nevím.
  11. Rodger

    DSG dotaz

    Zdravím, možná hloupý dotaz, ale lze použít 7 st. DSG( komplet i se setrvákem) namísto 6st do S II 125 kW, rv.2011 ?
  12. Zdravím, jak se dělá základní nastavení snímače podélného a příčného zrychlení?? Dík.
  13. U mě problém taky vyřešen. Zahřeje se rychle a taky konečně topí dle mých představ. Dík, všem a zvlášť Martina V.
×
×
  • Vytvořit nový...