Přejít na obsah

Tomáš Matucha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tomáš Matucha

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdrávím. Chci propojit telefon s Columbusem Octavia 2013. Od modelu 2014 bylo klasické USB, ale já mám ještě jiný výstup. Nemáte někdo zkušenost kde sehnat propojku? Děkuji
  2. Děkuji za odpověď. Zkusím zjistit jak restartovat systém.Zda to nabízí diagnostika.Zajímavý názor.Něco by na tom mohlo být.Dává to smysl.
  3. Dobrý den, mám SKODU YETI 2,0TDI 81KW 4x4.Pri jízdě na dálnici na tempomat (130km/h) se mi rozblikalo žhavení a auto uplně vynechalo a po vyřazení rychlosti chcíplo a už nešlo nastartovat.Po odtahu domů jsem sundal víčko naftového filtru a tam téměř sucho.Vyndal jsem tedy čerpadlo z nádrže.Trochu vyčistil úplně zarostlé sítko a dal zpět.Motor normálně nastartoval.Při jízdě nad cca 2700 otáček se mi pokaždé rozblikalo žhavení,ale auto už nechcíplo a zůstalo v nouzovém režimu.Po chcípnutí a opětovném nastartování, žhavení zhaslo a po vytočení motoru opět rozblikalo.Na diagnostice chyba PŘÍLIŠ NÍZKÝ TLAK ČERPADLA. Při opětovném vyndání čerpadla z nádrže se mi nechtěně podařilo zlomit jeden přívod z čerpadla.Čerpadlo i s plovákem jsem koupil nové (stejný typ,original díl ŠKODA).Včera po namontování ujeto cca 50 km a bez problémů.Dnes ráno jsem nastartoval a bez přidání plynu se mi rozblikalo žhavení.Udělá to po každé,ale když nastartuji a ihned přidám plyn na cca 3 vteřiny a pak pustim, žhavení se nerozbliká a auto může normalně jet do doby než ho znovu chcípnu a nastartuji.Připojil jsem na diagnostiku a hlásí to opak toho co předtím:PŘÍLIŠ VYSOKÝ TLAK PALIVA NA RAILU.Nevím zda jsem napsal přesnou frázi co hlásila diagnostika.Kdyz nechám diagnostiku napojenou a nastartuji bez přidání plynu, rozbliká se žhavení.Přes diagnostiku chybu smažu a už se také znova nerozsvítí až po nastartování. Máte s tím někdo zkušenost?
×
×
  • Vytvořit nový...