Přejít na obsah

Sonsamuelson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sonsamuelson

  1. Zdravím ve spolek. Dnes jsem si je taky dal a mám otázku. Kde máte nalepené ty nálepky atestu? Nevím kam je lipnout
  2. Chlapi, zdravím vás. Vy co máte protisluneční clony, jak to sedí na okně 5tych dverich, když máte třetí brzdové světlo? Na OII nemůžu sehnat s výřezem pro toto světlo a všude mi odpovídají, že se dává přes něj. Nedostává to moc? Dekuji
  3. Dobrý den, koupil jsem tyto světla pro denní svícení. https://alarmtuning.cz/led-svetla-pro-denni-sviceni-skoda-octavia-ii-04-09-drl-octavia-1z-a.htm?gclid=Cj0KCQiA_c-OBhDFARIsAIFg3ewJecO4qem2_y8eSGfvq5_goHZuE_G5fhCN3TrxH4bfYlO6xYXgQ1AaAnLTEALw_wcB A potřeboval bych poradit se zapojením. Nechci nic tahat do kokpitu a našel jsem tento návod. zapojení u Octavia II jednoduše provedete za levým světlometem po jeho vyjmutí, kde je přímo matice pro uzemnění, dále na přívodním svazku vodičů pro zásuvku světla si vytáhnete černý drát (pin 1 zásuvky)-kde připojíte bílý vodič po odstranění části izolace za pomoci přiložené svorky. Dále si ze svazku vodičů částečně vytáhnete černošedý drát (pin 10 zásuvky, spínání parkovaček)- na který pomocí přiložené svorky připojíte žlutý drát. Vše úhledně upnete přiloženými pásky a je hotovo. Vrtá mi hlavou to zapojení bílého vodiče, který má být na zapalování. Aby se při nastartování rozsvítily.pak na parkovacky to už je jasný, aby zhasly, když zapnu světlomety. Je to takhle tedy v pořádku? Vše napojit na kabeláž do hlavního světlometu? Děkuji Jinak světla mají už na kabeláži jak pojistku, tak telátko. Jde o to jen zapojit ty tři dráty, černý jasný, kostra.
  4. Jasný, chápu. Děkuji za zájem o můj problém. Nejlepší bude asi vag a od toho se odrázim. Snad to ukáže závadu. Dekuji
  5. Dnes ráno to neudělalo. Večer jsem přijel kolem 11. A ráno v 9 nastartoval a pohoda. Ještě bych chtěl dodat, že natočí motor okamžitě, žádný točení. Ikdyz pak ta kontrolka naskočila, nastartoval jsem na pohodu.
  6. Ano před výměnou bylo vše ok, ale to bylo ještě relativně teplo a nedělo se to. Olej dávám stejný co mám auto. 5w40 PD ano starline :( když je teplo, věřím, že dát do tepla, garáže, bude vše ok. Garáž nemám.
  7. Chtěl bych poděkovat za reakce. Objednal jsem novou vanu, mám problem se zavitem, tak vyměním. Pak těsnící pastu a těsnění čerpadla a nový sací kos(trubku se sítem). Vyměním to vše. Teď otázka, jaká je pravděpodobnost, že je v háji i samotné čerpadlo? Nechci sundavat vanu a měnit olej na dvakrát. Dekuji
  8. Vím co se stane když motor nebude mít olej. Jen jak píšu výše, po pár minutách je vše v pořádku. Takže se ptám co se může stát, když motor není úplně bez oleje. Pochopitelně nebudu otalet jen se chci ujistit, že je to opravdu tím a tím než budu vypouštět teď meneny olej a sundavas vanu.
  9. Takže vanu dolů a vyčistit koš. Predtavuju si to tak, že ve vaně je čerpadlo a koš je jakési,, síto,, přes které čerpadlo tlačí olej do motoru. A když je zaneseny, tak je pochopitelně méně průchozí. Po zahřátí je olej řidší a lépe se přes síto dostane. Může se něco stát, závažného, když budu otalet?
  10. Dobrý večer ve spolek. Snad jsem koukal dobře a podobně téma nenašel. Pokud tu i přesto je, omlouvám se. Problem. Teď když se v noci dostává rtuť teploměru pod bod mrazu, mám problém. Ráno přijdu k autu, nastartuje a za chvíli mi naskočí na palubovce červeně blikající kontrolka oleje. Když je teplo, neděje se. Vypnu motor a zkontroluju hladinu oleje, hladina OK. Nastartuje, pořád svítí, ujedu cca 1km,zhadnu motor, natočím a už vše ok, ujedu 300km a vše v pořádku. Nevíte co to? Možná by i kontrolka zhasla kdybych jel déle, ale to neryskuji.dekuji
  11. Nesouhlasím, bez váhy se to chová po všech směrech lépe. Spotřeba stejná, přechody super
  12. Zdravím Vás ve spolek. Můj problém, případ. Mám tam originál, původní váhu vzduchu Bosh, po výměně turba nemělo auto požadovaný výkon, tedy takový jako před výměnou. Odpojím váhu vzduchu a auto opravdu ožije, jede parádně, volnobeh číststejsi a řazení hladší. Takže váha v cudu. Koupil jsem novou, ale Hellu a při rozjezdu auto cuka, na dvojku též. Prostě při pomalé jízdě a simrani plynu to skace. Takže mám zpět starý Bosh a to funguje bez příznaků Helly... Koupit nový Bosh?
  13. Vzadu repro nemám. Ale podívám se zda to tam nepokračuje. Díky
  14. Myslíš? Ony ty kabely vedou i zespoda . Takže dole dráty,zvrchu dráty a jsou přestipane. Nechci demontovat interiér ,napřed se zeptám ,když na to nepřijdeme ,tak budu muset no.... Abych vyzjistil kam a odkud to vede.
  15. Dobrý den,prosím,prosím ,neví někdo co je to za kabely,které mám mimochodem přestipane . Děkuji
  16. Zdravím vás. Mám problém a snad mi poradíte. Mám OII 1.9tdi PD 77kw ,2005. Před 2dny jsem se rozjížděl jako ostatně vždy a dám dvojku,2000 ot a najednou z pravé části zepředu slyším něco jakoby unikat,pak zvuk ,prirovnejme k vysavači a ztráta výkonu,nikde žádnej dým ,žádná rána ,ani se nevypl motor. Ať slapu na plyn jak chci,nad 2500 ot se nedostanu, na neutrál výtočím i na 4000. Auto zřejmě v nouzaku,ale ani po zhasnutí motoru a nastartování pořád vše při starém,netáhne a za jízdy nepřesáhne 2500, všechny hadice od turba v pořádku, váha vzduchu taky,aspoň po odpojení se nic nemění . ERG funguje. Když výtočím motor černý dým z výfuku. Ale nic hroznyho,vidavam i daleko horší dýmovnice. Nikde nic neboucha ,nesyci. Že by odešlo turbo? Nicméně mi nesedí příznaky. Edit Taky jsem si všiml ,že když seslapnu plyn na neutrál ,tak se ta vrchní hadice u turba smršti,po sundání te hadice ,nahoře saje a dole se nic neděje. Proto asi ten podtlak. Diagnostika nic nehlásí. Ztrátu oleje nepozoruju. Edit Toto jsem objevil ,hadice plnícího vzduchu do IC
  17. Zdravím vás pánové. Mám OII a rádio isudar a neukazuje mi při zpatecce parkování. Senzory funguje ,pípání ,ale nezobrazí se mi ta vizualizace auta na rádiu. Nefungovalo mi to ani na předchozím rádiu ,originálním streamu. Děkuji za rady,kde by mohl být problém.
  18. přesně Tak :) ok moc děkuji ,pěkný den. A hlavně zdravíčko.
  19. No současně to mám tak,že mam na tom blikači to napájený a drát z toho je samec do tohoto byleho .. https://www.aci.cz/7622910q-svazek-kabelu-adapter-pro-bocni-blikac-do-zpetneho-zrcatka-7622913q-914q-original_d65173.html Takže otázka zní,za to mají všechny ty blikače stejnou zdířku jako je v odkaze to ,,černý,,.?
  20. A toto budu potřebovat tedy. Nebo jdou ty blikače i jiné.... https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0949101dd-elektricke-vedeni-pro-blinkr-zrcatka-oe-19701.html
  21. Aha. No žádná žárovka jiná krom diod tam není. Takže musím koupit bez osvětlení,tedy.
×
×
  • Vytvořit nový...