Přejít na obsah

BlackCry

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení BlackCry

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem zkoušel obě auta (moje i přítelkyně mámy) a opravdu to dělá ten samý zvu ve stejnou chvíli... :) takže děkuji za radu a za pomoc :) :)
  2. Kdyby to bylo tohle bylo by to super :) :) Ale nemyslis, ze by to mohla byt jeste nejaka jina vec? Jelikoz pritelkyne mama ma stejny model i rok vyrobu (o pul roku starsi - ja listopad ona cerven) a mam pocit, ze jeji auto ten zvuk nevydava... Kazdopadne ho dneska zkusim projet a dam jeste vedet :)
  3. Pokud by to bylo ABS, tak by to byl zvuk, který to má dělat? Nebo je tam nějaký problém? Jelikož kontrolka ABS mi nesvítí...;)
  4. Zdravím... jsem tu nový a potřeboval bych poradit. Mám Fabii III 1.2 TSI 66kW.... Najeto cca 60 000km. Poslední asi dva týdny se mi ozyva z motoru divny zvuk. Ozve se vzdy po nastartovani okolo rychlosti 40km/h a pak behem jizdy uz vubec. Ozve se zase az kdyz motor uplne vypnu a po chvili zase nastartuji a rozjedu se. Uz jsme sice objednany do servisu, ale i tak by zajimalo, jestli nekod nema zkusenost nebo nevi, co by to mohlo byt? P.S. Ten zvuk je takove jakoby preskoceni nebo zachrasteni, akle trva jen asi 1s. Předem děkuji za reakce. :)
×
×
  • Vytvořit nový...