Přejít na obsah

coto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem coto

  1. Diky za info! Ty zadni si tam dam urcite, ale i tak budu potrebovat redukci jestli jsem to spravne pochopil.
  2. Ja po zkusenostech z vecter, kde preskakuji original CD i na ceske dalnici a nektere vypalene vubec nepozna, a ktere mi moje mnohem starsi a lacinejsi radio prehraje, mam ponekud averzi k "originalnim" radiim. Takze tvoje informace me potesila - mozna si nebudu muset komplikovat zivot.
  3. Nelibi se mi originalni radia a jejich ceny. Mam vlastni, ktere bez problemu prehrava vsechna CD-R/RW a nevypadava kdyz to "drnca". Rad bych si koupil "Další 4 reproduktory vzadu 2900 Kč" a dal si tam vlastni radio. Je Octavia pri koupi vybavena standardnimi konektory tak, ze staci jen zasunout standardni DIN radio a vse funguje (repro, antena, pripadne zmena hlasitosti podle otacek)? Nebo budu potrebovat nejake redukce, ci predratovavat a nebo jsou tam jeste nejake jine zadrhele? Predem diky za Vase zkusenosti!
  4. to se tyka kazdeho motoru, akorat z ta kratka pojizdka dieselu bude o neco delsi nez kratka pojizdka benzinu...
  5. Krakte vzdalenosti s dieselem skodi v zime hlavne ridici tim, ze mu to nezatopi (motor at si trhne, to je vec konstrukteru) - nastesi nebude muj pripad. Pridavne topeni z nepochopitelnych duvodu nedava skodovka s dalkovym ovladacem => pro me nepouzitelne.
  6. 95 tam lejt budu.. a v podstate jsi vyjadril muj pocit (neovereny prakticky).
  7. S TDI jsem uz jel a mam pocit, ze na to na co to budu pouzivat to staci - i kdyz nevim jestli byla "cipnuta". No a hlucna byla, ale co jineho cekat od dieselu. Nemam moznost svezt se v 1.6, ale predchozi OI byla na 1.6 docela hlucna.
  8. Vzhledem k limitu 700 CZK a vybave, kterou chci mi vychazi 1.6 FSI 85 kW 6-stup.automat nebo 1.9 TDI PD 77 kW 6-stup.automat. Vzhledem k tomu, ze jsem do ted jezdil s jinymi znackami stredni tridy (ford,citroen, opel) a s benzinovym motorem, nedokazu odhadnout, ktera motorizace pro me bude lepsi. Bojim se hlavne hlucnosti 1.9 TDI, ale podle parametru vypada, ze zase lepe jede (zvlast, kdyz se rika, ze bezne ma o 10kW vice) a nejsem si jist, zda 1.6 neni na tak tezke auto malo a zda stejne nebude vetsinu casu pracova ve vyssich otackach (>3500) coz se nakonec take projevi hlukem a navic diky neoptimalnimu pracovnimu rezimu zbytecne vyssi spotrebou. Je mozne najit nekde objektivne zmerene udaje o hlucnosti pri ruznych otackach/rychlostech? (Napr. tachometrovych 150, 90, 50 km/h) Poradte prosim, proc jste si zvolili tu kterou motorizaci a co vam vyhovuje a nevyhovuje. Diky predem za kazdy uzitecny tip!
×
×
  • Vytvořit nový...