Přejít na obsah

Jordan 14

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jordan 14

  1. Dnes jsem měnil po roce kabinový filtr u svého Superba 3 (najeto 20 000 km). Přikládám foto aby jste viděli, v jakém byl stavu a to nejezdím v extrémně prašném prostředí a parkují v garáži. Škodovka dává interval výměny 60 000 km, nebo 2 roky. Kdo máte rádi své plechové miláčky, měňte filtry dříve 🙂
  2. Taky se mi dnes ráno tato hláška objevila na displeji při nastartování. Venku -4°. Po půl hodině jízdy auto na 15 min. vypnuté a po dalším nastartování už vše v pořádku. S 140 KW r.v.2020 najeto 17 000 km. Volal jsem do škodovky a prý pokud to už zmizelo, mohl to být jen pokles napětí. Tak uvidíme jak se to bude chovat dál. Jinak mi to úplně zablokovalo infotainment Columbus. Ani zadní kamera nefungovala..
  3. Jordan 14

    Matrix LED

    Mě se ještě nestalo, že by mě problikávaly protijedoucí vozidla z důvodů oslnění při zapnutých Matrix. Mám r.v. 3/2020. Už z dálky je vidět u blížícího se vozidla v protisměru, jak jednotlivé segmenty se vypínají. Pokud to tak u tebe není, tak doporučuji navštívit servis a doladit. Třeba ti tam opraví i ten tmavý přechod z potkavacich na dálkové, který mě teda dost vadí.
  4. Je to jak píšeš, vibrace postupně ustávaly. Teď najeto přes 6000 km, není to ještě top, ale už se to dá snést. V servise říkaly, že po 10 000 km se motor zklidní a mělo by to být v pořádku.
  5. Jordan 14

    Matrix LED

    Zbytečná cesta do servisu. Opravit to nejde. Mám stejný rok výroby. Nechápu, jak může někdo vyrobit světlo, ve kterém jsou tmavé stíny. Pro mě Matrix velké zklamání. Škodovka by se za toto měla stydět.
  6. Zdravím, prosím o radu zkušených. Superb 140 kW, 7 DSG předokolka, najeto pouhých 1000 km (nové auto). Při zahřátém motoru stání na P nebo D v sedadle řidiče, v bočních plastech, v pedálech a volantu cítit silné vibrace od motoru. Při jízdě nebo zvýšení otáček pak vše v pořádku. Vím, je to diesel, nový nezajetý motor, ale ty vibrace jsou hlavně v sedadle opravdu nepříjemné. Před tím Superb 3,110 kW to nedělal. Nemůžu se smířit s tím, že auto přes mega má takové vibrace. Samozřejmě jsem objednán na servis, ale obávám se odpovědi, že je to normální atd. Má tu někdo podobnou zkušenost?
  7. Jordan 14

    Matrix LED

    Můžu vědět, jak jsi dopadl s těma Matrix světlama? Šlo to nastavit a je vše v pořádku. Tento tip světel mám taky objednaný ve své konfiguraci. Díky.
  8. Jordan 14

    Sedadla

    Zdravím, může mi tu někdo říct zkušenosti z Alcantarou u Superbu 3 v letním období? Myslím tím venkovní teploty kolem třicítky, kdy nasednete do vozidla, pálí z počátku sedák jako u pravé kůže a co během jízdy s normálně puštěnou klimatizací 21-22 stupňů, potí se zadek, stehna? Mám zkušenosti jen s látkovými potahy, s kterýma jsem byl spokojený, ale u nové konfigurace Škoda-auto, když jsem viděl ty dvojbarevné látkové potahy ve Stylu (zatím jen na fotu) no hrůza. Trávím za volantem 6-8 hodin denně.
×
×
  • Vytvořit nový...