Přejít na obsah

bujko7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bujko7

  1. Zdravím, mám takový problém. Mám superba 2.0 tdi 125kw cfgb 2010. Při prvním startu třeba po 12 hodinách mi auto začne na cca 10 vteřin hrozně bouchat a u toho kolísají otáčky. Po těch 10 vteřinách se to srovná a celý den klid. Druhý den zase stejny problém. Při napichnuti na vag mi ukazoval při startu čtvrtý vstrik velkou hodnotu 3, tak jsem si řekl že je to asi vstrik. Dal jsem repasovaný a vubec žádná změna. Takze uz nevím co by to mohlo bejt. Neměl někdo podobný problém? Jinak auto jezdí v pořádku. Žádná ztráta výkonu ani nouzak. Jen ten první start je špatný.
  2. Zdravím, mám takový problém. Mam S2 před fl 2.0 tdi 125kw CFGB manuál. Když auto stojí přes noc, tak skoro pokaždé, když jdu ráno do auta, tak musím startovat auto přes ruční brzu, protože brzda je uplne tvrda. Po startu uz se uvolní. Nevíte čím by to mohlo být? A nejlíp co rovnou vyměnit. Určitě se s tím někdo uz setkal.
  3. Dobrý den mam S2 facelift 2014. Mám v něm RNS 510. Jak aktualizovat sw a mapy. Chtěl bych změnit i uvítací logo za nové. Jak na to ? Sw viz foto.
  4. Dobry den, má někdo další ještě v SII sedačky RS ?
  5. Opravdu nikdo nemá v Superbu ?
  6. No já prave nevím jak to chodí, tak proto se ptám, jestli s tím nemá někdo nějakou zkušenost.
  7. Na aliexpressu si člověk muže vybrat, mají tam i 4GB RAM, ale nikdy jsem od tamtud nic nekupoval. Nevíte jestli se pak platí ještě nějaké clo nebo něco.
  8. Zdravím, nemá někdo náhodu tohle radio v autě ? Android 10.1 palců, vypadá pěkně.
  9. https://youtu.be/fZQWJuCjlEo asi by to mělo jít
  10. Mě jde o to jestli by komunikovala normálně s maxidotem ... kdyby ne ... tak se už vyplatí normálně s androidem s větším displejem
  11. Já to vím, ale ptám se na to jak to přepsat na M1
  12. No jasný, proto se ptám jak to přepsat na M1
  13. Třeba N1 nejde přihlásit na taxika a o to mi prave jde. Jinak s tím žádný nevýhody nemám.
  14. Přepážka taky není, četl jsem ze prý už nemusí bejt. Říkám, nemám tam přepážku, mám všechny pasy, sedacky jdou sklopit. Takže nevím vůbec proč to je N1
  15. Dobrý den, mám Superba II 2014 sedan a v techničáku mám vedeno jako N1, ale počet míst normálně 5. Pásy tam normálně jsou. Chci se zeptat jestli jde vůbec nechat přepsat z N1 na M1. A když tak jak.
  16. Stačí jenom vyměnit ? Jde mi o to jestli bude komunikovat s maxidotem
  17. Zdravím, chtěl bych do svého superba 2014 FL dat radio z yetiho FL. Šlo by ? Bylo by to bomba.
  18. No tak to je jak já ... mám zrovna 158xxxkm
  19. 35000 v autorizaku ? A kolik si měl najeto ?
  20. Zdravím, sháním nějakého čalouníka co by mi dokázal obšít řadicí páku a ruční brzdu. Nejlíp na počkání. Okolí Nymburk, Mladá Boleslav, Praha. Mám Superba 2014 manuál.
  21. Nejspíš jo ... uvidím po novým roce s tím zajdu do servisu
  22. Ano to je přesně to, že to je radio z roku 2008. Já mám superba 2014 a oni tam hodej 6 let starý radio. Malý displej, filmy jenom přes originál DVD, přes sd kartu jde jenom hudba. Je to proste radio, který patří do roku 2008. Proto shanim něco chytrejsiho a s větším displejem.
  23. Dobrý den, jaké nejlepší radio do superba 2 ? Mám columbus, ale ten mi nesedí. Nic to neumí.
  24. Dobrý den, mám takový problém. Mám superba 2014 2.0 tdi 125kw manuál. Za studena mi něco klepe v motoru. Při zahřátí přestane. Je to jakoby takové cvakaní a přijde mi ze je to čím dál víc. Mohou to být hydroštely ? Nebo ventily ? IMG_0427.MOV
×
×
  • Vytvořit nový...