Přejít na obsah

Dczek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Dczek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

15

Popularita

  1. Před první výměnou oleje v cca 15k km jsem doléval jen jednou 1l oleje - někdy okolo 10k km. Teď mám 20k km a zatím žádné problémy nemám.
  2. U nás proběhla aktualizace (nějakým zázrakem asi i úspěšně) asi před třemi týdny.
  3. My jsme si u Scaly připlatili za ten sportovní nastavitelný podvozek a abych řekl pravdu, nejdřív mi to přišlo jako zbytečně vyhozené peníze, ale čím více s tím jezdím, tím jsem raději že jsme si za to připlatili. Nevím jak to mají ostatní ale rozdíl mezi normálním a sportovním nastavením na tomhle podvozku je docela velký. při normálním cestování to poznat není, ale jakmile vjedete na klikaté silnice a hlavně na hrbolaté silnice tak rozdíl je obrovský, obvzlášť rozdíl je právě u odskakování zadní nápravy. V normálním modu musím často jet klidně o třetinu pomaleji než ve sportovním. Ale jak říkám, zezačátku mi tam takový rozdíl nepřišel to až teď později po nějakých 10k km.
  4. Já mám tedy na autě 205/50 R17 ale myslím že na dojezdové rezervě by to vadit nemělo.
  5. Doufám že je to tam dostatečně vidět.
  6. Úplně stejný problém jsem potkal u Citiga. A ne u jednoho, dokonce se mi to stává i u Berlinga. Řekl bych, že je relativně normální věc. Obvykle jen stačí pustit spojku do lehkého záběru, zatímco tam lehce tlačíš zpátečku a hned tam zapadne sama. Možná to není ideální řešení pro převodovku ale je to rychlý a funkční.
  7. Já mám tento. Je krátký, takže zbytečně nepřekáží, mám ho normálně schovaný v minipřihrádce u volantu a android auto přes to funguje bez problému.
  8. Mám s tím posledních pár dní taky problém, jeden den se auto rozhodlo, že je potřeba abych se znova přihlásil, asi na 10. pokus se to prý podařilo ale stejně se třeba do shopu nedostanu, přes web jsem si "zakoupil" počasí a zprávy ale auto na to stále nijak nereaguje. Skoro si až říkám jestli by vůbec mělo smysl kupovat ty služby na další rok vzhledem k tomu že by to auto ani nezjistilo.
  9. Já tedy používám stále originální stěrače a je pravda že ze začátku jsem byl nervozní protože taky poskakovaly, ale bylo to pouze ošetřením skla u dealera před předáním. Po pár dnech a prvním větším dešti to přestalo a od té doby jsem spokojený. Žádný vosk na myčce už poskakování nezpůsobil.
  10. Máme tam jen slabou průhlednou folii, instalovaná byla servisem před předáním (osobně už to znovu neudělám jelikož když jsem pak viděl cenu jakou si za to naúčtovali tak jsem myslel že omdlím). Máme ji kvůli psům a drží naprosto bez problémů, svoji funkci plní a téměř není vidět.
  11. Dczek

    Zásterky

    Auto je sice zrovna špinavé od pilu ale snad je to tam dostatečně vidět. Auto má sportovní podvozek takže je o něco snížené.
  12. Dczek

    Škoda SCALA

    To je zvláštní, zrovna nedávno jsem doléval vodu do ostřikovačů a i když mi teda přišla ta nálevka poměrně zbytečná (ale na škodu taky není) tak jsem rozhodně neměl problém s tím že by se to takhle přeplňovalo. Nalévat se to dalo téměř plným proudem jako u jakéhokoliv jiného auta.
  13. Bezdrátové promítání povolené mám. Zkoušel jsem už všemožné postupy ale tenhle konkrétní zatím ne, takže ho určitě ještě zkusím, děkuji za tip.
  14. Mám OnePlus 6t a ten má zřejmně stejný problém jako Váš H P30 Lite. Na WiFi se připojí bez problému a přes kabel AA funguje skvěle ale ať to zkouším jakkoliv, tak bezdrátově se mi to nikdy nepodařilo rozběhnout. A když jsem se na to ptal v servise aby zkusili jestli je chyba u mě v mobilu nebo v autě tak mi bylo akorát řečeno že Škodovka to doporučuje stále připojovat přes kabel a nic víc.
×
×
  • Vytvořit nový...