Přejít na obsah

Raider28

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Raider28

  1. Netuším čím by to mohlo být, možné je i to co píšeš, že se z oleje vypařil benzín, protože jinak zbytek roku jezdím jen opravdu velmi krátké trasy... Nicméně, myslím si, že jak se vrátím domů, zase to dělat dříve či později začne. Zatím je tam původní řetěz, najeto 52 tisíc a vše funguje jak má.. Ale taky Rozárka dostává vše co potřebuje. Olej měním co 10 tisíc... Je to moje Láska ?... Jinak děkuji, jsme na ostrově a defakto sami..Moc lidí tady není, a co týče Koronaviru... Za tu dobu co jsem tady šlo pár lidí odeme z práce do karantény (jsem z Karvinska), takže mám menší pravděpodobnost to chytit tady než doma.. ?
  2. Zdravím všechny co máte 1.2 TSi.. Mám zajímavý poznatek. Od koupě auta jsem při startování slyšel klasický zvuk řetězu, prodejce ve skodovce mi říkal, že je to normální, což jsem pak i pochopil, když je to do dvou vteřin, je to OK. Teď jsem v Chorvatsku (průměrná spotřeba 6l,jsem úplně moc spokojený) a řetěz tady při startech není vůbec slyšet... Myslím, že mu ta delší cesta prospěla..
  3. Zdravím Vás, řešil už někdo zatékání přes zadní dveře? Na straně za řidičem mám po větším dešti vodu na gumovém koberečku, naštěstí se nedostává pod :).. Vždy když otevřu dveře, tak vyteče voda kolem toho gumového těsnění, jako by se tam držela a nemohla tect pryč... Nemáte někdo radu po čem jit? Díky moc
  4. Taky to tady trošku oživím. Celé téma jsem si pročetl zkusím s tím něco vymyslet. Taky mi to drnčí. Jen pokud je auto zahřáté a jen na volnoběh. Prvně jsem si myslel že je v palubovce něco uvolněné, ale jak to tady čtu, tak asi neee :D Edit.: je to ten zvuk? Nepamatujete si? Jsem rád že jsem to tak zachytil, normálně to tak moc slyšet není. Edit.2: Tak to opravdu dělají palivové hadičky pod autem na straně spolujezdce. Oprava bude zdarma v autorizovaném servisu, kde bylo auto koupeno :) 20191120_141540.mp4
  5. Zdravím všechny, jsem čerstvý majitel Fabky 2 a kamarad Ondry... Tak si mě taky napište.. Ja plus přítelkyne, mělo by nám to vyjít ?.
×
×
  • Vytvořit nový...