Přejít na obsah

dac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dac

  1. Jo tak tohle se mi stalo za jizdy...docela divocina, ze se zacne aktualizovat infoainment timto zpusobem a jeste, kdyz je auto v provozu a bez nejakych upozorneni. Jak tak slycham od lidi, co maji ve vyvoji skodovky nejaky kontakt na vyvojare nebo QA, tak obecne je ten system diravy jak cednik. Za chvili nezbyde nic jineho nez ovladat infotainment z terminalu :D
  2. Tak mam vysledek celeho snazeni...pro me vec, se kterou jsem nepocital. To auto bylo spatne nakodovane snad po vsech strankach. Patrne to nekdo uplne nezvladl prekodovat z prevozniho modu do provozu. Mechanicky je auto v poradku. - volant natoceny doleva a auto tahlo - laser geometrie v poradku, presazeny volant > stale tahlo a volant se nevracel na stred. Oprava - spatne nakodovana jednotka rizeni, upraveno softwareove (nejaka korekce vetru) a volant je na stredu a auto netahne. - nefunguje zvuk pri telefonivani pres carplay, android auto ani klasicky pres bt handsfree, zvuk vychazi jen z vyskacu (Pouze radio a senzory) ve sloupcich vepredu, z repraku ve dverich nic. Oprava - spatne nakodovana nova jednotka soundsystemu, ktera byla menena v ramci drivejsi svolavacky. - zamrzani infotainmentu pri prerazeni z R na 1 a nasledny rozjezd > obrazovka zamrzla na screene, kde kamera uz mela tmu a vlevo bylo jen to male auto s indikatorem senzoru. Dalo se to obejit bud zmacknutim tlacitka parkovacich senzoru (ze sviticiho na zhasle) nebo zapnout a vypnout infirainment. Oprava - spravne nakodovani jednotky a mozna tomu pomohl i update. Suma sumarum na tom ve Skodovce laborovali 4 dny.
  3. @csabac Je nejaky navod na tu aktualizaci podle ktereho treba nekdo z vas jel? Neco, co by me mohlo prekvapit v aktualizacnim procesu nebo proste jenom strcim usbc flashu (s rozbalenym nebo archivovanym image?), na infotainmentu si najdu aktualizaci a zdroj usb? Btw, nachazi se ta ridici jednotka infotainmentu stale v prihradce u spolujezdce nebo to staci strcit do usbc v prostrednim tunelu? Plno lajckych otazek od cloveka, co to nikdy nedalal...diky za trpelivost :)
  4. Problem je, ze se to nedeje vzdy, je to dost nahodile. V prekladu - me se to stalo 1/10, manzelce 8/10 :) Obcas se to stane i na Octavce, kterou jsem si minuly tyden dovezl uplne novou. Ale tam je to spis jako chvilkovy zasek (1-3s).
  5. Tak me se momentalne deje to, ze zamrzne obrazovka ve chvili, kdy se prepina mezi parkovaci kamerou a radiem. Na obrazovce zustane viset obrazek auta se senzorama (v leve casti obrazovky), ale vypla kamera, takze cerno. Radio hraje, ale nejde prepnout. Funguje vypnout a zapnout infotainment klasicky tlacitkem, nicmen, obcas se taky stava to, ze radio prestane uplne hrat a pomuze jenom 10s podrzet vypinani a restart inforainmentu. Kdybych tusil, ze SW v tom aute je tak zabugovany, tak bych si to asi rozmyslel. Nebo se to deje jenom lidem, co tu pisi? Coz by znamenalo, ze jsme narazili na vadne kusy.... Je nekdo schopny rict, co mi update na 0463 vyresi nebo naopak zabuguje jeste vic? Delal nekdo update SW sam mimo servis? Jsou nejake navody na YT, ale radsi bych zkonzultoval s nekym, kdo to realne delal sam. Diky!
  6. Taky by me zajimala verze, prosim. Nejsem si jisty, jak to funguje s updatem infotainmentu, ale nejsou treba ruzne baliky podle vybavy auta? Aby treba po instalaci updatu neprestaly fungovat nektere asistenty atp. Mozna je to uplna blbost a je proste jeden release pro vsechny Bolera. Diky!
  7. @ Rad bych se dopracoval k tomu, proc neslysim telefon ani pres BT ani pres carplay... nicmene BT streamovani hudby nebo pres carplay funguje. Kazdopadne diky
  8. @csabacmyslel jsem tuhle stranku https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz ok, diky...kdy ta svolavacka byla? Spis bych cekal, ze si to auto natahne aktualizaci samo, nez abych musel do servisu. Leda ze by byl bug v tom aktualizacnim kodu :)) 0463 bych mel najit kde?
  9. To je super, tak na te moji Scale evidentne nic delano nebylo a kdyz se podivam podle VIN na webu Skodovky, tak mi to pise, ze se toho auta zadna takova akce netyka... jaka je tedy aktualni verze software v Boleru prosim? Diky
  10. No, evidentne je novejsi software, nez mam ja ve Scale (viz obrazek). Narazim na problem s bluetooth handsfree, kdy proste neslysim hovor...telefon se sparuje pres bluetooth i carplay, vse funguje, krome toho, kdyz vytocim cislo...to se vytaci, hovor se spoji, ale zadny zvuk. Aktualizaci mi to nenabizi zadnou, ale jak se divam na zariovy post, tak uz podle te fotky mam starsi verzi bluetooth SW...any idea? Diky!
  11. podarilo se toto vyresit? Mam uplne stejny problem na Scale s Bolerem. Stejne chovani jak pro iPhone, tak Android. Diky
  12. Muze pomoct nejaky hard reset infotainmentu? Jde neco takoveho vubec udelat? V cem by mohla byt chyba - spatne vytvoreny handsfree profil nebo by spis mohlo jit o hardwareovou chybu?
  13. Ahojte, Dost mozna se to tu uz resilo, nicmene, ja jsem toto tema nenasel. Muj problem se tyka prenosu zvuku pri hovoru za pouziti jak CarPlay tak HFP. U CarPlay je jedno, jestli je telefon (iPhone 7) spojen pres bluetooth nebo kabel. Telefon je v poradku sparovany, muzu pustit hudbu jak pres bluetooth, tak pres CarPlay...nicmene, kdyz vytocim cislo a chci volat, tak je infotainment bez zvuku (muzu zesilovat/zeslabovat jak chci > bez efektu). Hovor se spoji, ale zvuk z repraku auta proste nevychazi. Muzete mi prosim nekdo poradit co s tim? Tovarni nastaveni Bolera jsem uz provedl > bez efektu. Aktualizace software auta jsem hledal, ale pise mi to, ze pro tento VIN neni zadna novejsi aktualizace dostupna. Auto je super, ale pokud neumi obslouzit zakladni funkci volani bez problemu, tak je to smutne. Diky moc za rady!
×
×
  • Vytvořit nový...