Přejít na obsah

Kinginrin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kinginrin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak se nám objevila další závada. Ne pokaždé, ale vždy v souvislosti s přejetím nějakého hrbolu, díry apod. se začnou zapínat všechny žluté kontrolky asistencí, pneumatiky začnou hlásit nízký tlak .. no budík svítí skoro celý žlutě, co vše nefunguje. Na D8 je u Mělníka místo, kde se to stane VŽDY. S autem musíme zastavit, třeba 3x ho znova nastartovat a pak je vše OK... Po kontrole tlaku pneu na pumpě byly OK ... a stejně to občas spolu s ostatními chybami hlásí... Nestává se někomu něco podobného?
  2. @csabac no, nevim jestli uplne senzor, ale kdyz se zaviraji a das tam ruku, tak se to zastavi ... ale musis celkem silou a udelat trochu protipohyb..... vcera jsem to zkousela jen tam dat ruku a netlacit... a normalne by mi ji to asi privrelo, tak uplne nevim..
  3. @csabac Ok diky, snad s timto nebudeme mit problemy, mame e. zavirani.
  4. @csabac u těch zadních dveří, máte elektrické otevírání nebo manuál?
  5. @csabac ano, diesel. Najezd cca 4.000 km mesicne, pulka cesty okreska, pulka dalnice, dlouhodoby prumer 4,5. Jinak jednotlive cesty podle toho, jak se mi chce jet...kdyz to valim co to da bez ohledu na predpisy, tak jsem vzdy do 5,5 .. a kdyz se fakt couram, nebo provozo rychleji jet nedovoli, jedu i za 3,7... tankuju jenom Vervu Diesel.
  6. @csabac Jo to mas asi pravdu. Je fakt, ze my mame zatim "jen" dva problemy... volant, krytky, kufr, praskani v palubce, to nastesti u nas neni a budem doufat, ze ani nebude. Na druhou stranu jsme velmi spokojeni s jizdnimi vlastnostmi, spotrebou atd... coz je pri dennodennim dojizdeni do prace dulezite. Zbytek se snad casem odladi...
  7. @slovacik Ano, pod platem je sitka, ale to neni ta ctvrta, ktera je v baleni sitoveho programu nabizeneho na e-shopu... oproti nemu chybi v te zakladni vybave sitka na levou stranu... O funkcnosti - resp. nefunkcnosti car connectu ani nemluvim, nefunguje temer vubec. @csabac Nam bohuzel ten infotainment zamrzne tak, ze proste neudelame nic ... kamera nejde, radio, nezavolame si... nastaveni klimatizace... proste nic, no... takze to me dost stve. U auta za skoro 600.000 Kc bych to necekala, ale je pravda, ze se jedna o novy model a mouchy jeste nejsou vychytane...
  8. Jako síťky jsou asi to nejmenší, co nás trápí .. jen mě to spíš zajímalo, jestli to máme jen my, nebo se liší síťový program dodávaný v základu auta od toho, který se dokupuje dodatečně. Patrně asi jo..
  9. Ahoj všem, taky se přídávám s uvolňující se sedačkou. Nejdřív jsme mysleli, že je to jen náš pocit, ale po přečtení této diskuze je to jasné.. Po startu to již několikrát nahlásilo že nouzové volání není k dispozici a celý infotainment zůstal vypnutý a nešlo nic dělat... Po asi 10 minutách a opětovném startování se to rozběhlo... Má někdo stejnou zkušenost s tím, že po přehrání SW problém zmizel? Jinak jsme teda s autem spokojení, máme ho ve Style provedení, téměř plnou palbu a nezaznamenali jsme, že by někde něco bouchalo atd. Jen již při převzetí jsme si všimli, že stropní světlo na zadních sedačkách úplně nedoléhá a je tam několik mm díra...bude se to řešit reklamací, ale prý je to na výměnu celého stropu, což zabere dlouhou dobu a protože to je auto na ježdění 200 km denně do práce, tak se nám do toho moc nechce... Jo a ještě jeden dotaz týkající se síťového programu do kufru. Měli jsme tam sadu obsahující 3 ks sítí (vzadu podél zadních sedaček, přes celou plochu kufru a na pravý bok s kapsou), ale na obrázku v eshopu a všude jinde jsou 4 ks ... chyba z výroby, nebo je to normální?
×
×
  • Vytvořit nový...