Přejít na obsah

Klfak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Klfak

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. No kdyz sahnu pod sedadlo do tyhle diry kde je ventilator tak to zni fouka.
  2. Kdyz na to polozim uctenku tak ji to pricucne jak do urovne zad :) a prave na trojku to nedela nic moc.
  3. Ahoj, Ty sedcky foukaji nebo sajou? Pripadne kde je ten motorek a da se vycistit? Prijde mi ze kdyz to srovnám s jinou znackou tak to fouka dost malo. Resp. hlavne me prijde ze to nasava :) Dikes
  4. jj nové. Podle VIN přímo z autorizáku. Samozřejmě to, že může být vadné je šance. Pokud chyby vymažu tak na nějakých živých datech vidím % uzavření haldex. Ale jestli to reálně něco dělá samořejmě nepoznám.
  5. Tak to jsi me nepotesil :) Takze spis RJ nebo cely Haldex :/
  6. Vyctu nekde jake verze mam a ty me dokazes rict jake by mely byt?
  7. Jeste si to tema ozivim. Podle diagnostiky vadne predradne cerpadlo. To jsme vymenili, ale problem se objevuje stale. Mam jen OBD Eleven pro sebe, ale treba nekdo da nejaky tip cim by to mohlo byt jinym nez celym haldexem. EDIT: Po vymene se to na zvedaku normalne tocilo
  8. Ahoj, Nemel by nekdo tip odkud se muze objevovat divny zvuk od 100kmh jako by do dveri zafukovalo? Pritazeni nepomuze, cele dvere jsme zkouseli oblepit pokud by bylo spatne tesneni A celkově je přes dvere slyset vice okolni hluk nez u spolujezdce. Neresil to nikdo? Samozřejmě to muze byt i jinudy nez dvermi, ale poslechove se to zda odtud. P.
  9. Tak slo me o to že pokud jsem nekde vyrazil do krizovatky tak jsme mel pocit ze predek zbytecne moc hrabe. ESP zablika, ubere to, ale právě bych cekal ze tohle diky 4x4 odpadne. U S2 103kw nebylo vykonu na rozdavani tak me to mozna nepřišlo tak znatelne. Proto mozna hloupý dotaz.
  10. Ahoj, Lze nejak objektivne posoudit ze 4x4 funguje? Jinak než diagnostika - pokud opravdu ukaze vsechny komponenty. U S2 me tenkrat neco odeslo a prisel jsem na to az kdyz nasnezilo :) Diky P.
  11. Hele nevim. Proste SD i microSD v redukci. 16 nebo 64gb. Jako flash na MP3 v pohode. Format at na FAT32, NTFS nebo exFAT. Ale mozna jsem delal neco spatne - i kdyz tady asi neni moc co :)
  12. Tak ani kdyz mam naformatovano na FAT32 tak to kartu nevidi :/ Update : musi se to nahrat na original kartu coz jsem se bal.
  13. Dobře. Stáhl jsem toto, Nicméně po vložení mi to píše vložte datový nosič s navigačními daty. Vyndám starou kartu a vložím novou. SD 64GB i 16GB - format na NTFS. Diky.
×
×
  • Vytvořit nový...