Přejít na obsah

Jenda64

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jenda64

  1. Zdravím, rád bych se zeptal, do kterého roku výroby u Superbu III 2.0 TDI, 110 kW s manuální převodovkou není v tomto voze adblue. Děkuji za Info!
  2. Dobrý den, rád bych se zeptal jestli má někdo zkušenosti s odstraněním plastových lemů. Předpokládám, že lze využít horkovzdušku, pokud ano, jak případně odstraním polyreutanový tmel z karoserie. Děkuji za info!
  3. Zdravím, rád bch se zeptal jestli má někdo zkušenosti s EGR ventilem+chladič, a to zn. PIERBURG! Děkuji za případné info!
  4. Zdravím, mám Octavia II MR2011, 103kw - CR s tím, že se mi rozsvítila kontrolka motoru a rozblikalo žhavení, dále mám pokles výkonu. Diagnostika vyhodnotila chybové hlášení P0405 - recirkulace výfukových plynů čidlo obvodu Low. Je možné že EGR ventil dosloužil, či to odkazuje na jiný díl. Děkuji za případné info k závadě!
  5. Jenda64

    Zadní pružiny

    Zdravím, rád bych se zeptal jestli při montáži origo pružin s barevným označením 2x zelená a 1x bílá s nápisem HFH je pravidlo osazení pružiny s barevným označením ve spodní či horní části, případně jeli to jedno. Děkuji za upřesnění!
  6. Jenda64

    Zadní pružiny

    Pro Mira2.0, dobrý den, mohu se zeptat, jaké jste dal nakonec zadní pružiny?
  7. Jenda64

    Zadní pružiny

    Zdravím, můžete mi poradit, jak zjistím hodnotu u tažného zařízení, abych bych mohl spočítat tuhost pružiny. Děkuji za info!
  8. Zdravím, u mé Octavie combi 2.0 TDI (103 kW), rok výroby 2011 zvažuji výměnu zadních pružin, na současných mám barevné označení 1x bílá a 2x žlutá. Pokud jsem se díval na nabídku pružin, tak toto barevné označení by mělo být na Octavii 2, 1.9 TDI. Děkuji za případné info, jaké označení má bát u mého auta, podotýkám, že mám závěsné zařízení
  9. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je někdo v okolí Ústí nad Labem, kdo zvládne předělat manuální klimatizaci na automatickou. Mám OII, 2.0 tdi, po fl (r.v. 2011) s výhřevem sedadel. Prosím o případné nabídky s cenovou kalkulací (materiál + práce). Jsem z Krupky. Moc děkuji za odpověď!
  10. Jenda64

    Pylový filtr

    Zdravím, rád bych požádal o radu, rozhodl jsem se k výměně kabinového filtru (manuální klimatizace), filtr mám originální s výškou 3 cm, bohužel při výměně není možné jej v přední části zacvaknout s tím, že ani v zadní části to nesedí. Je možné že filtr je příliš vysoký? Děkuji za odpověď!
  11. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli má někdo zkušenosti s vibracemi volantu při brždění (rychlost cca 100 km/h a více) u Octavie 2, 2.0 tdi, 103 Kw (CR). Děkuji za podnětné informace.
  12. Dobrý den, prosím o radu, jakým způsobem postupovat při výměně vadného zámku bezpečnostního pásu u sedadla řidiče. Je tato výměna možná bez vyjmutí sedačky z interiéru vozu? Děkuji za odpověď!
  13. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli u Octavie 1 před faceliftem je možné použít zadní nárazník z faceliftu, a to bez větších úprav. Děkuji za odpověď!
  14. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli má někdo povědomí o tom, zdali po výměně dvou vadných vstřiků za nové, lze předpokládat, že dojde k případnému poškození dalšího resp. původních, které jsou zatím v pořádku. Děkuji za odpověď či odpovědi.
  15. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je někdo v okolí Ústí nad Labem, kdo si poradí s výměnou žhavicí svíčky. Byl vyměněny 3, zatímco jedna nejde povolit a je nebezpečí, že se zalomí v hlavě. Děkuji za info!
  16. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli má někdo povědomí o tom, zdali po výměně vadného vstřiku za nový lze předpokládat, že dojde k případnému poškození dalšího v jiném pořadí. Děkuji za odpověď či odpovědi.
  17. Dobrý večer, rád bych se zeptal, jestli má někdo zkušenosti s používáním zimní clony přední masky u Octavie II, 2.0 Tdi (CR) či u jiné dvojkové Octavie. Děkuji za odpověď či odpovědi!
  18. Zdravím, auto bylo letos dovezené z Německa a je součástí aféry Dieselgate. U škody potvrzeno, že pro VIN u mého vozidla bylo provedeno servisní opatření (Diesel EA189).
  19. Zdravím, mám manuální převodovku 6kvalt!
  20. Dobrý den, tak závada je odstraněna, a to výměnou 3. vstřikovače.
  21. Dobrý den, děkuji za informaci, diagnostiku jsem nechal udělat u teplého motoru, nechám provést diagnostiku u studeného motoru.
  22. Dobrý den, v posledních dnech mám závadu, která se projevuje tím, že u studeného motoru do asi tak 1 km, se projevuje škubání motoru při přidání plynu. Na diagnostice žádná závada. Může mi někdo poradit na co se případně soustředit, jedná se motor 2.0 tdi, 103 Kw /CFHC/ /2011/. Děkuji za každé info.
  23. Ještě jednou díky za odpověď! Auto mám měsíc a je to má první zkušenost s nulováním spotřeby!
  24. Dobrý den, rád bych se zeptal jestli někdo neví, čím to je, že se mi smazala dlouhodobá spotřeba na pozici 2 a aktuálně ukazuje shodnou spotřebu, která je na pozici 1 - průměrná pro danou jízdu či jízdy dne. Děkuji za odpověď!
×
×
  • Vytvořit nový...