Přejít na obsah

Scala10

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Scala10

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Ahoj, pokud máte scalu se startovacím tlačítkem, tak věřte, že tlačítko umí pulsovat. jako v tomto youtube videu: https://www.youtube.com/watch?v=L8pC3fuKFx4 Samozřejmě to není nic bez čeho by se člověk obešel, ale je to taková zajímavost. Uděláte to s OBD11 následujícím způsobem: Start stop heartbeat light function Module B7 - Acces Startsystem Interface - Works in my Scala Security Acces - 20103 Adaptation Submenu - DeveloperCoding: Search lights - ZAT_illumination_conncept_mybeat_clamp58xt - Activated (Default - Not activated) - ZAT_ilumination_modus_mybeat_clamp58xt - Activated (Default - Not activated) Mě to funguje.
  2. Ahoj, pokud by někdo chtěl změnit grafiku budíků na virtualním kokpitu, tak za pomocí OBDeleven (verze PRO) to jde dle tohoto postupu: - Digital Dash RPM/Speedo Gauge Themes 1. Control Unit 17 2. Adaptations 3. Tube_version: Choose version (Variant_3 is "sport"; Variant_0 is "original") a vypadá to takto:
  3. Ahoj, mohl by mi někdo poradit, kde bych našel OBD konektor, k připojení diagnostiky. Nějak ho nemůžu najít, díval jsem se k pojistkám, do schránky spolujezdce i k pedálům, ale asi je dobře ukrytý.
  4. Je vidět, že nejsem sám, komu to není uplně jasné a vzhledem k tomu, že i samotná Škoda auto, mění své popisky k výbavám, takže již k v aktuálním konfigurátoru se lze dočíst, že je to pouze na straně řidiče. Každopádně je pro zajímavost, jak to funguje na infolince, tak jsem dostal tuto odpověd na stejný dotaz: Tak až budu mít další novinky, dám vědět.
  5. @Tomíno díky za bleskurychlou odpověď, která mě na jednu stranu uklidnila, ale na druhou stranu zklamala, protože bych čekal, že když píše škodovka v množném čísle, tak myslí obě zrcátka.
  6. Ahoj, mám dotaz ohledně fuknce vnějších zrcátek, které se mají automaticky stmavit. Moje Scala ve výbavě style, stmaví pouze zrcátko u řidiče a pravé je více méně obyčejné. Můžete se prosím podívat jestli to máte stejně? Popřípadě jestli jste někdo řešil tento problém. Díval jsem se zpětně na konfigurátor i car card a v obou případech je napsáno "sklopná vnější zrcátka s automatickým stmíváním" takže množné číslo a měly by to umět tudíž zrcátka obě.
×
×
  • Vytvořit nový...