Přejít na obsah

hansb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hansb

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

18

Popularita

  1. A držel na svém místě? Ten můj je vyviklaný a má tendenci držet jrnom na drátech.
  2. Ok, díky. Jestli to je vyhřívaný samo od sebe, tak to asi bude ok, vyloženě extra žhavý to zase není. Otázka je kolik bude stát oprava. Ta jednotka jako taková vypadá v celku, poškozený jsou ty plasty plus otázka je co ten konektor. Snad to půjde uhradit z havarijka coby živelná pohroma, uvidím.
  3. Zdravím, na dálnici se mi stalo, že jsem trefil letící ledovou kouli, která odpadla z auta přede mnou. Od té doby to píše Front Assist nedostupný. Když jsem se podíval na způsobené škody, tak jsem zjistil, že ta krabička špatně drží, plasty okolo jsou ulomené. Konektor mi připadne trochu nalomený. Ale co jsem si všiml - ta krabička mi přijde dost přehřátá, sotva na ní udržím ruku. Teď přes svátky se do servisu nedostanu, tak nevím co s tím. Nemůže se něco poškodit? Pomůže, když ten asistent v menu vždycky vypnu? Díky
  4. Je to tak. Nedávno jsem se díval na nabídku Škoda plus a auta se stejnými parametry jako to moje nabízí minimálně o třicet tisíc dráž než když jsem ho před půl rokem koupil.
  5. Zdravím, mám problém s načtením SD karty s mapami. Při nastartování mi to za chvíli napíše Chyba: karta SD. Když ji vyndám a dám zpět, tak se to na poněkolikáté podaří načíst. Chci se zeptat, zdali lze použít vlastní kartu a nahrát na ni mapy z webu Škody, případně jak velkou nebo lze li místo ní použít USB. Originál karta od Škody stojí přes pět tisíc...
  6. Jasně, proto píšu, že nejvybavenější kterou jsem já viděl. Jinak by měla mít navigaci Amundsen.
  7. Tak to vypadá, že jsem sehnal. Příští týden si pro ni pojedu :-) Je to snad ta nejvybavenější FIII se kterou jsem se setkal :-) Motor 1.2 81kW, kombi, výbava Style plus, rádio Bolero se SmartLinkem a navi, Dynamic sedadla, sportovní podvozek atd. Tak uvidíme. R.v. 6/2017, najeto 48 tkm.
  8. Zdravím, máte někdo zkušenosti s programem na prodej ojetých vozů Škoda plus? Dále mě zajímá jakou váhu má u inzerátu na této stránce certifikát od Cebie? Já to Škoda plus chápu jako prodej vozidel s dohledatelným původem a servisní historií, tak mi je záhadou, proč jej některá vozidla mají a jiná ne. Nebo třeba jenom se dvěma či třemi hvězdami a to i vozidla stará jenom třeba tři roky. Díky.
  9. Díky za názor, ale v tomhle mám naprosto jasno. FII se mi nelíbí ani z venku, ani zevnitř. Od auta chci nejenom, aby fungovalo, ale taky i trochu to, aby se mi líbilo a měl sem z něj radost.
  10. Díky, zkusím se zaměřit. Ale i bez nich moc modelů v téhle specifikaci moc není.
  11. Z hlediska líbí x nelíbí bych volil spíš kombi, ale není to priorita. Pokud se jako první najde HB, beru. Stejně i barva není extra důležitá.
  12. Tak samozřejmě jsem zdejší fórum pročetl, resp. věci týkající se FIII. a nejenom fórum, ale i spoustu recenzí a názorů na auto jako takový, na motor atd., právě proto přesně vím, co chci. Názory, které se mi zde v tomto vláknu případně objeví beru jako jeden z mnoha informačních/poradních kanálů, které jenom upřesní moje představy o autě.
  13. Zdravím, po cca deseti letech provozování dvou starších BMW jsem se rozhodl pro koupi novějšího auta. Moje základní požadavky byly takové, že chci novější auto, které mi vydrží víc, než 5 let. Za další chci auto, které má levnější provozní náklady (spotřeba benzínu/oleje atd.) a levnější servis. Člověk holt stárne a mění se mu priority :-) Vzhledem k tomu, že nemám rodinu, budu v autě z 90ti procent jezdit sám, zbytek ve dvou. Stěhovat, ani vozit nic objemnějšího nejspíš nebudu. A vzhledem k tomu, že mám desetiletou praxi s řízením OI, OII, OIII a Rapidu, tak jsem i ve Škodovce tak nějak doma. Na základě výše uvedeného tedy padla volba na FIII. Konkrétně jsem se rozhodl pro motor 1.2 TSi 81kW ve výbavě Style. Nájezd bych uvítal maximálně do 50tkm, r.v. 2016 - 2017. Ryze z pohodlnosti chci, aby to auto mělo navíc vyhřívaný sedačky a multifunkční volant. Cenovou hranici jsem si stanovil na 250 000 Kč. Uvítám rady a podněty na co se zaměřit, na cosi dát pozor, co vylepšit atd. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...