Přejít na obsah

Dudi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Dudi

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Na kontrolu DPF by ti mal fungovať hádam akýkoľvek adaptér. Nie je to tak zložitý proces a zvládol ho aj adaptér, ktorý pre caristu nevyhovuje. Pokiaľ sa mýlim tak ma prosím opravte.
  2. Ja som objednal tento https://www.aliexpress.com/item/1661626480.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4decaDga Prišiel správny, objednával som konkrétne "Blue 2pcb plastic". Prišiel mi za necelé 3 týždne
  3. Áno, dvere zatvorené aj zapaľovanie zapnuté. Iné obyčajne aplikácie mi išli, spojili sa v pohode, ale carista nie. Tak to bude zrejme nevhodným adaptérom. Tak som objednal iný a uvidí sa..
  4. Čítal, ale nie dostatočne ako som teraz zistil. Sorry. Predpokladal som, že keď je všetko zelené tak je to top, ale ako vidím nie. Už som objednal ten čo tu pridával PyroSVK, snáď budem úspešnejší..
  5. Dnes mi prišiel adaptér, ktorý som objednával na Aliexpresse. S veľkým nadšením som išiel skúšať caristu, ale neúspešne. Tak som si stiahol elm327 identifier a výsledok vyzeral veľmi pekne, ale carista nefunguje. Zasekne sa mi pri 25% a ďalej sa nepohne. Čo som sa tu dočítal tak vraj to je tým, že adaptér nie je vhodný pre caristu lebo dačo nepodporuje. Ale prečo potom mi vypísalo takyto výsledok testu? Vie mi niekto poradiť co urobiť prosím?
×
×
  • Vytvořit nový...