Přejít na obsah

GrayWolf

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

672 zobrazení profilu

Oznámení GrayWolf

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Jj,špatně jsem se vyjádřil, už to cpou asi do všech nových škodovek
  2. Tak ať v tom není úplný chaos. :-) Já jsem reagoval na příspěvek od coltan,a na mysli jsem měl klasický volant co bývá v S3,viz foto.Tam se při upgrade na pádla jen volant přehodí a jezdíš.Při upgrade na ohřev ,se mění podvolantovka,musí se dodělat napájení a přepinovat connector u podvolantovky+kódování.Všeobecně známá věc...Připadalo mi ,že Coltan měl na mysli ten ze S3... S volantem z O4,žádnou zlušenost nemám.Pokud jsem do diskuse vnesl chaos tak se omlouvám... ;-) Jinak to nové tříramínko (dvoj se mi vůbec nelibí),bych si tam hned dal ,pokud by to byla otázka jen kódování ;-)
  3. Pokud chceš vyměnit volant bez pádel za ten samej akorát s pádlama,nic dalšího se měnit ani kódovat nemusí.Pokud chceš i s ohřevem,musíš vyměnit podvolantovku,natáhnout napájení a nakódovat
  4. Ahoj, mě to opravil mechanik ŠA před servisem během 5 min.Vyloupl tu chromovou lištu, potom chytil to těsnění v místě kde ta lišta končí a z vnitřní strany ho začal prsty páčit směrem přes rám dveří ven.Těsnění povolilo potom pokračoval směrem dolů/dopředu asi tak do poloviny dveří.Poté těsnění potlačil dopředu a uvolněný zbytek nasadil zpět.Nacvakl chromovou lištu a bylo hotovo :-).Nic na tom není,zvládneš to i sám.Pokud by se to začalo zase posunovat,tak říkal podlepit.Mě už to drží půl roku na místě.
  5. Plzeňáček Možná to je tím,že mi slíbili,že to udělají za nákupní cenu,ale nevím,za nákupku je to zase nějaké drahé.Ale asi si něco z té marže malinko ubrali. :-) Můžete mi prosím ještě někdo poradit ja udělám toto : @GrayWolf Díky :-)
  6. @Plzeňáček Jj ,je s KESSY @LiveBomb Netuším,asi ten žlutý štítek s tím kroužkem :-)
  7. Ahoj, já taky kupoval jen s jedním klíčem,nechal jsem dodělat v SA,stálo to necelých 5000,- i s kodováním.Akorát to byl obyč plastový,bez těch chromových doplňků.
  8. Ahojte, Prosím o radu.Chystám se koupit SIII ,ale zarazilo mě, že má přes levou čočku bixenonu vyklopené stínítko.Všiml jsem si toho až doma na fotce,na auto jsem se byl podívat ve dne,tak jsem na světla zapoměl(na palubce žádná závada).Levé světlo v pořádku... A druhá věc,co mě zarazila, hodně zašpiněný/zasolený motor.Je to u Superbu normální? Je to r.v. 10/16 96tkm Zapoměl jsem dodat-zapalování vypnuto...
×
×
  • Vytvořit nový...