Přejít na obsah

Houska #2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    276
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

2 778 zobrazení profilu

Oznámení Houska #2

  1. Houska #2

    Jaké disky

    Ahoj měl jsem podobný problém. Dostal jsem disky, od dcery, darem. Bohužel nebyli v TP, přepis by nebyl nejspíše problém co jsem se ptal, pokud jsou schválené a dostaneš k nim homologační list, a technicky to bude možné k dopsání. Bez zapsání do TP bych to neriskoval, protože v případě nedej Bože, nehody to muže být jak píšeš. Na to jsem se také informoval. Volil bych tedy schválené, budeš jezdi t bez starosti a obav, Já ty disky tenkrát vrátil, navíc jsem k nim ani nesehnal homologační list, byl to nějaký dovoz z Číny. U nás to prodával snad jediný obchod.
  2. Ahoj podtácky není problém, kolik bys jich chtěl a pulitr se zeptám.....jinak pulitr by ti někde vypískovali poblíž u vás, dost firem se tím zabývá...ale zkusím!

     

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. beuticek

      beuticek

      Sklenice byla v pohodě. Na kolik to vyjde? 

    3. Houska #2

      Houska #2

      To úplně nevím, sklenice kolik do 50 a to pálení,  vůbec nevím, bude to premiéra, ale kamarád drahý není.....dal bych ti před tím vědět...

    4. beuticek

      beuticek

      Super, díky, budu čekat. 

  3. Pokud nefunguje ruční brzda, tak je to špatně. Parkovat na kvalt, to snad jen traktor:-)). To bych raději nedělal. Pokud fakt ručce nevěříš, tak jak někdo psal, pojistit klínem.:-)
  4. Ahoj všem škodovákům a lidem dobré vůle, na Boží hod vánoční Vám všem přeji krásné prožití svátků vánočních, v roce 2022 nám všem přeji mnoho šťastných kilometrů se svými plechovými mazlíčky, hodně štěstí a úspěchů. Neméně pak zdraví, které je vůbec z toho všeho nejdůležitější!
  5. Houska #2

    Karoq FL

    .....budu Ti tiše závidět!:-))....věřím, že budeš určitě spokojený!:-))
  6. Houska #2

    Karoq FL

    Mě Karoq učaroval, když jsem ho objednával před dvěma lety, prakticky jsem musel dá se říct. Kdyby to bylo teď, znova bych to udělal, možná chudší výbavu a šel bych do něj znova! :-))
  7. Houska #2

    Karoq FL

    Zrovna jsem na to myslel, že nejspíše někteří škodováci nad tím zlomí hůl. ☹
  8. Houska #2

    Karoq FL

    Jj souhlasím s tebou. Prostě Karoq se stává tržním hitem Škody a už nebude úplně pro každého, čili býval dostupnější pro více zákazníků.
  9. Houska #2

    Karoq FL

    Já jsem dnes byl v ŠA konfigurovat Style Exklusive, v té samé výbavě co mám Style plus. Spíše v podobné. Je tam nějaká výbava navíc. Balíčky jsou obsáhlejší, někdy jsou tam věci které bych nechtěl. Myslím že je škoda, že se nedá více vybírat dle svého. Cena 950 000,- po slevě ze zaměstnání 811 000.....za stávající Karču hrubý odhad protiúčtem cca 600 000.....No bylo by to hezké, ale žena asi chtít nebude! :-)
  10. Houska #2

    Karoq FL

    ...ale zapomněl jsem, že nemám adaptivní podvozek!...
  11. Houska #2

    Karoq FL

    Když to porovnám se svým style plus, tak mám ještě navic tažný, vario sedadla, ale ty jsou taky asi součástí exklusivu nebo až u sportline? nevím přesně.....dále mám předplacený servis a prodlouženou záruku .....platil jsem 770 táců....u Fl bych tedy šel někam kolem ca 850-870 tis....o stováka více 🤔🤔🤔
  12. Hra o zajímavé ceny, pro chvilku odpočinku. 😀https://www.chatavhorach.cz/4090407537644742😀😀
  13. ....je libo korkový podtácek pod kávu, čaj, či pivko? :-)
  14. Houska #2

    Karoq FL

    Koukám, že zmizel odkládací kaslík na palubovce, který je velmi praktický, ale zase se zdá větší u spolujezdce, nebo ne?
  15. Houska #2

    Karoq FL

    @stanmar.....tak to si myslím, že to tak bude, nebo hodně podobné....abych řekl pravdu, čekal jsem ceny vyšší, za současné situace. I když ono to naleze, když si člověk vymyslí něco navíc. No necháme se překvapit.
×
×
  • Vytvořit nový...