Přejít na obsah

dzituna

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dzituna

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj všichni, omlouvám se pokud píšu do špatné rubriky! Včera mi vběhlo přímo před auto asi 12 divočáku a dva se mi podařilo srazit. Je mi jasné, že nemáte věšteckou kouli, nemáte informace o tom, co by všechno s autem mohlo být a podobně... Spíš jsem se Vás chtěla zeptat, jestli nemáte třeba podobnou zkušenost, případně jestli mi dokážete odhadem poradit, jestli má vůbec smysl auto opravovat. V servise jen po kouknutí odhad prý minimálně 80.000 Kč a to ani neví, jestli není hnutá náprava atd. Nejvíc to odnesla levá přední strana. Chybí mlhovka, praskl mi chladič ze kterého vytekla voda, nejde zavřít kapota, úplně rozlámaný podběh, (asi) hnutá kastle - nejdou mi otevřít dveře u řidiče. Světlo drží jen silou vůle, to je na vypadnutí a celá přední maska je nějaká posunutá... viz. fotky. Jedná se o Rapid 2018 Liftback, 1.0 TSI, výbava Style s nájezdem 170.000km. Moc Vám všem děkuju za případné odpovědi!
  2. Ano, právě se mi zdá, že páka nejde s nasazenou manžetou tak dobře k sobě, jako bez ní. O tom, že se jednička neřadí za jízdy samozřejmě vím ;-)
  3. Ahoj všichni, jsem naprostý začátečník co se Octavie týče a mám velký problém se zařazením jedničky a dvojky. Bohužel jsem se naučila jezdit na trojku, ale auto dostává šíleně zabrat a pro mě je to značně stresující, když nevím jestli to vyjde. Mám auto asi 2 týdny a první týden jsem byla nešťastná. Druhý týden jsme se zkamarádili, najeli spolu 800km a řazení šlo dobře. Ale dnes opět problém, nepodařilo se mi jí zařadit ani jednou. Vyšlápnout spojku, z dvojky na jedničku. Nic nepomáhá. Známí tvrdí, že je auto v pořádku. Zkusila jsem sundat manžetu a na místě šlo řadit nádherně a plynule. Uvidím, co za jízdy, ale zatím chci vědět, jestli mohl být tento problém v manžetě, která už je lehce jetá a stačilo by ji vyměnit, případně jí vždycky poštelovat. Díky moc!
×
×
  • Vytvořit nový...