Přejít na obsah

Skodascalacng

Uživatel
  • Počet příspěvků

    137
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Skodascalacng

  1. Mám auto třetí rok u ČSOB POV dominant, + HAV Premiant all risk + GAP a platím 5.488,-Kč. Spoluúčast 5 tisíc, ale u domovského servisu 1.000,-Kč. Cena z hodnoty 420 tisíc za auto. Každý rok to jde nahoru. Začínal jsem na bonusových 3.600 za POV + HAV, ale to byly vyjednány luxusní podmínky.
  2. Čau, taky jsem měl první měsíc auto na Škofin a HAV + POV asi 27 tisíc ( lichva), a to všetně bonusu. Holt na něčem vydělávat musí. Cena s bonusem klesat nebude. Škofin se dá předčasně doplatit. Já jsem zažádal po týdnu od koupě, vypočítají smluvní pokutu 1 pct z částky, co sis půjčil, ( u mě to dělalo 1000,-.Kč) a další úroky a navýšení automaticky padá.( já jsem ale vydělal na bonusu 30.000,-kč co dávali za Škofin). Dřív se muselo doplatit vše včetně úroků, ale toto již monoho let neplatí. Pak jsem si dal pojištění POV + HAV + GAP s 1000,-Kč spolúčastí a celkem jsem platil ročně cca 4500,- za všechno ( trochu rozdíl oproti 27 tísíc) při ceně auto 422000,-Kč a navíc mě první a druhý rok z pojištění vrátili ještě z té částky 4500,-kč 20 pct což je cca 900 ,-Kč takže výsledná cena 3600 za roční HAV +POV+GAP ( 422.000 Kč) s 5ti pct spoluúčastí respektive 1000,-Kč když se dá auto do smluvního servisu ( ČSOB podmínky).
  3. https://www.novinky.cz/auto/automoto-testy/clanek/test-skody-scala-g-tec-perfektni-souzneni-40351352?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
  4. no ono, když se v tom vozí všechna ta výbava, takm si to zase o těch 5 cm sedne . Možná proto je to tak udělaný, protože to auto vozí plnej kufr vybavení od trezorů s dlouhejma zbraněma, neprůstřelné vesty aj. Někdy je ten kufr úplně plnej.
  5. Až auta dorazí, tak napíšu něco o výbavě a popřípadě nějaké foto. Předpokládám, že vzadu to bude mít švihadla, kožené sedačky vzadu atd. Dnes je u nových policejních vozidel největší problém s elektrikou a dobíjením, protože všechno vybavení je extrémně náročný na baterku, ať je to hlavně vysílačka, majáky, dobíjení lustračních telefonů popř. tabletů atd. Ono ne vždy se dá opustit auto se zapnutýma majákama a nastartovaným motorem, vysílačka taky jede celou dobu, pak k tomu přijdu trochu zima a je problém.
  6. a hned se zvýší prodej https://zdopravy.cz/scala-bude-jezdit-jako-policejni-vuz-skoda-porazila-hyundai-v-miliardovem-tendru-stat-cenu-taji-70199/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=oi283ouQ5DB-202012281637&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
  7. POV + HAV all risk s GAP do 5 tisíc ročně je TOP. Taky jsem tomu nevěřil, kdybych to neměl na Scalu už sjednané a v minulsoti jsem taky nechtěl věřit, že jsem otci pojistil POV+HAV all risk včetně bezlimitních skel s 1pct spoluúčastí u Allianz na novou Fabii za 4300,-Kč ročně. Pak měl nehodu, tak mu to asi o 200,-Kč zvedli ale pořád TOP.
  8. @JoscerGap mám na 5 let. @bouchyPOV u ČSOB mám dominant ( 60 000 000) a HAV mám nejvyšší variantu Premiant, takže pojištěné na všechno Živelní pojištění Střet se zvěří a poškození zvěří Střet, pád a náraz vozidla Jakékoli jiné poškození Vandalismus Asistenční služby Odcizení Garance pojistné částky (GAP) Celkem tedy cena 4677,- Kč z toho první a druhý rok mě vracejí ještě -20 pct takže první a druhý rok platím za POV + HAV kolem 3600,-Kč ( spoluúčast 1000,-Kč)
  9. Já bral Scalu ( 422.000,-Kč) na leasing od Škofinu. POV+HAV s Gapem u Allianz za 28000,-Kč ročně. Po týdnu jsem leasing doplatil a zrušil jejich pojištění. Nechal jsem si pojistit u ČSOB POV dominant a HAV Premiant s 5 pct spoluúčastí( respektive 1000,-Kč spoluúčast při opravě ve smuvlním servisu) včetně Gapu. Platím celkem za POV + HAV 4600,-Kč ročně s tím, že první a druhý rok mě to vždy sníží o 20 pct, takže první rok platím celekm cca 3600,-Kč ročně, druhý rok taky a třetí cca 4600,-Kč. Celková pojistka za POV a HAV včetně Gapu do 5000,-Kč je luxus. Zě me spokojenost. ( max. bonusy, bydliště Vidlákov, věk 43, premiový účet u ČSOB+ ty dvě dvacetiprocentní slevy je nějaká jejich dohoda se zaměstnavatelem) .
  10. Tak moje info. Scala 2/2020, najeto 9500km. Zatím výměna rámu předního sedadla, zatím asi v pohodě a výměna zadního brzdového pátého světla, kde byla voda. Zatím taky OK. Reklamace jen na zavolání a poslání foto. Teď se mě při cestě ze Slovenska za jízdy stalo, že aniž by zhasl motor, tak budíky zhasly, ručičky spadly dolů a po asi sekundě se to zase probudilo a hlásilo nefunkční front asist a rozsvítil se oranžový trojúhelník s vykřičníkem. Tak sjem zastavil, vypnul motor, odskočil si na malou a po návratu a nastartování vše v normálu. Tak nevím, zda to byla chyba auta, nebo to už i pozná, kdy má člověk čůrání a hodí to nějakou chybu, aby člověk zastavil a mohl si odskočit :) . No a už se mě teď párkrát stalo, že mě dveře kufru nejdou zavřít, ( respektive těžko) při sklapování, jako by bylo zadřený něco v pístech a jde to ztuha a pak zase ok, ale už to udělalo několikrát. Nestalo se to někomu?
  11. Já jsem vodu v třetím brzdovém světle a padající sedačku řidiče reklamoval jednou. Stačilo pouze nafotit a poslat do servisu fotky za tři dny jsem byl na výměně a vše bez problémů, přístup perfektní, ráno jsem přistavil, odpoledne vyzvedl, auto umyté a čisté. Zatím vše v pořádku. Říkali mě, že když zase bude problém, že se mám hned ozvat a vyřeší to. Za mě zatím přístup na jedničku :)
  12. @xtrack Prodloužený servisní interval nemají všechny Scaly. U CNG je servisní interval QI4 ( pouze pro vozy spohonem na CNG). Takže já mám po roce nebo 15000km. Proto přemýšlím, jestli si nezaplatit za 16900,-Kč ( 60000km/5let) předplacený servis.
  13. já mám vyroba 2/2020 a zatím v autě nic nevrže. Od pondělní výměny rámu sedačky řidiče, kdy jsem projistotu opět nalepil na kolečko sedačky a sedačku kontrolní nálepku, se zatím sedačka nehnula a drží. Vyměněné zadní brzdové světlo nad oknem zatím taky bez vody, tak uvidím po dnešních bouřkách, zda bude akvárko .
  14. Tak dnes auto opraveno. Vyměně rám sedačky řidiče ( ptal jsem se na cenu a bylo to kolem 1700,-kč bez daně) a dále brzdové světlo nad zadním oknem. Zítra nalepím nálepky na kolečko a sedadlo a uvidím, jestli se to hne . Jinak ráno jsem tam auto dovezl a po práci vyzvedl, navíc bylo auto umyté a vysáté ) . Takže za mě zatím spojojenost s reklamací
  15. proč u spolujezdce. Tam se závada neprojevila zatím , neb tam většinou nikdo nesedí. To je jak když budeš měnit levý světlo, že ti tam teče, tak ti jako vymění automaticky i pravý ? :) - jinak problémy musí řešit: neb jsem typ člověka , že když měvyhodí dveřma , tak se vrátím oknem :)
  16. ten příspěvěk výše z Facebooku je můj :) dnes jsem to řešil mailem se servisem, poslal ty fotky a bez problémů vymění. Mění se rám sedadla, tak to rovnou zfouknu s výměnou zadního světla. Náhradní vozidlo je možné ( Rapid) za 500,-Kč s DPH za den, což nechci. To mám dvě plný nádrže plynu :)
  17. já newapkuju a do myček nejezdím :) , vše doma a ručně, ale při mytí se dost hýbe a při leštění
  18. A kdyz už jsem obcházel auto, tak se chci zeptat jak to máte vzadu s krytkou na oko na lano . Už od začátku se mě zda hrozně volna a dost tam litá, hlavně při umývání mě to vadí , že je to tak strašné volny. PS: aha já zapomnel ,že auto se neumyva, pak mě zase teče do brzdovyho světla :)
  19. Já včera umýval auto a zjistil vodu v zadním brzdovém světle viz foto.
  20. Brit po testu Škody Scala říká, že jde o vůz s nejlepším poměrem výkon/cena na světě https://www.autoforum.cz/zajimavosti/brit-po-testu-skody-scala-rika-ze-jde-o-vuz-s-nejlepsim-pomerem-vykon-cena-na-svete/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  21. Scala se trochu vyklepe, přeleští a jako zánovní, nebouraná po 73 letým důchodci , který toho moc nenajezdil , prodá :)
  22. https://www.autorevue.cz/skoda-v-cr-opet-zdrazila-kamiq-a-scalu-vybava-navic-neprichazi-jina-je-i-zaruka
  23. tak jsem si srovnával cenu mého auta koupeného před měsícem ( G-tec) , cena auta vyšší o 20.000,- + paket Dynamic vyšší o 500,-, + mobilita plus o 7000,-Kč, takže zvýšení u mého vozidla o 27500,-Kč. Panečku, teď se to bude prodávat .
  24. mám taky litrovej motor 66kw g-tec, najeto 2000 km a brzdy jsem ještě neslyšel , vše ok
  25. Mám 1.0 66kw CNG, najeto 1600 km , šedá steel, paket dynamic, vyhřívané sklo a kola propus aero černý , drive mode select 1) ano, naprosto spokojenej, vše funguje, nic nevrzá, žádnej kostitřas se 17" kolama , propojení s mobilem napoprvé ( kabel), výkon 66 kw s CNG naprosto v pohodě ( měl jsem strach, jak mě tu hodně lidí strašilo, že to nepojede) , dojezd cca 400 km CNG a cca 200 km benzín . Plná nádrž za 385 kč, ježdění za korunu/ km , luxus, nic necuká, nesmrdí, o CNG ani nevím, motor je asi i tišší jak u benzínu. Plničky CNG dostačující, nejbližší mám 300 m od práce. Já jsem zatím s CNG nadmíru spokojenej a s autem taky, líbí se mě . 2) --- 3) no chtěl jsem ještě kameru( ale to je dalších 7 tisíc) a ono se to pořád zvyšovalo ta cena , ale rvát si vlasy kvůli tomu nebudu, naopak jsem udělal dobře s těma kolama propus aero( měl jsem z nich rozpaky, ale jsou na autě pěkný ), určitě jsem udělal dobře s dynamic paketem za 16 tisíc panorama , černý interier a hliníkový pedály bylo ok. Hlavně ta střech se mě i dětem moc líbí a určitě bych šel do toho znova a vyhřívaný sklo taky super 4) jedině ten drive mode select- nastavení jízdních modů ( ekonomy, sport , individual atd) no nevím, nějak to nepoužívám a rozdíl v jízdě nevidím , asi zbytečný za 2400,-Kč Navíc má ze mě Gréta radost, neb mám z Vás nejmenší uhlíkovou stopu :)
×
×
  • Vytvořit nový...