Přejít na obsah

Pískáč

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pískáč

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, chtěl bych se zeptat, kolik jste tak platili za výměnu brzd, vodní pumpy a rozvodů. Děkuji pěkně za odpověď a přeji pěkný den.
  2. Jedná se o výbavu Style. Plus navíc co si pamatuji: vyhřívané přední okno, panoramatická střecha, bi-xenony, parkovací asisten + zadní kamera, čtení značek, nezávislé přídavné topení, Infotainment Columbus 9,2" s navigací, jestli si dobře pamatuju, tak i Climatronic – třízónová klimatizace. Možná je něco z toho již zahrnuto ve výbavě Style.
  3. Dobrý den, zvažuji koupi automobilu Škoda Superb III Combi (vyrobeno 10/2016). Jedná se o 2.0 TDI 110kw s automatickou převodovkou. Vozidlo je od známého, který s ním jezdil povětšinou dálnice (tím myslím skoro jen ty dálnice) a je v pěkném stavu (na pohled). V nabídce bazarů není, má ho doma, respektive ve firmě. Budou kupovat nové a tohle chtějí prodat. Vozidlo servisováno pouze v autorizovaném servisu. Auto má najeto 200 000 km. Dle výpisů ze servisní knížky a servisů by se mělo jednat o skutečné kilometry. Zajímalo by mě, zda se bát auta s 200k km, či nikoli a jaké investice mě v nejbližších letech asi tak čekají. Moc Vám všem děkuji za odpovědi a přeji pěkný den.
×
×
  • Vytvořit nový...