Přejít na obsah

jakluk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jakluk

  1. Ahoj, já měl přicniky z Octavie 3 a na superba byly krátké musel jsem koupit nové (širší). Ta teď půjčuji v rodině pasujou na Sharana, xc70 apod.
  2. Spoléhal na dojezd udavany pp. Při udávaném dojezdu 20km to zdechlo a naštěstí doplachtilo k pumpě. Tj. Tímto si myslím že nádrž byla prázdná a vešlo se neco okolo 75,5l.
  3. Do prázdné nádrže u SIII fl2020 combi natankuji něco málo přes 75 litrů benzínu.
  4. jakluk

    Nádrž

    Do prázdné nádrže se dá natankovat cca 75 litrů benzínu. Ověřeno když jsem doplachtil k pumpě a dojezd ukazoval ještě 20km ale auto zdechlo.. Pokud pracuji s tímto údajem tak počítadlo kilometrů dojezdu sedi.
  5. Ano potvrzuji, že je potřeba s přívěsem nebo nosičem kol nastartovat a pak už to při zamcenem autě a vytažení z elektriky začne houkat.
  6. jakluk

    Matrix LED

    Ještě jsem vyzkoušel že jinak se to chová když stojím a když jedu. Když stojím tak se to chová stejně jak popisujete. Když jedu (v noci) tak jednou od sebe přepnutí na automatická dálková světla s vykryvanim, když ještě jednou od sebe tak plná dálková, když ještě jednou od sebe tak zase automatika. V obou případech když přitáhnu k sobe tak potkávácí. Podruhé k sobě světelná houkacka. Auto vyrobeno červen 2020.
  7. jakluk

    Matrix LED

    U mne to funguje takto : - jednou od sebe automatické dálkové V této poloze mohu jednou od sebe zapnout trvale dálku, nebo jemně k sobě přepnout na potkávají světla. Světelnou houkacku musím přetáhnout ještě o jednu polohu myslím. Zítra ověřím v autě.
  8. Dobré odpoledne, Mám stejný motor. Plachtění mi funguje pouze v režimu ECO.
  9. jakluk

    DPF

    Je to kombinace všeho, vyjma krátkých cest okolo komína. 60% budou dálnice a rychlostní komunikace. Zbytek město. Prostě klasika někam dojedeš a pak se motáš po městě.
  10. jakluk

    DPF

    Ahoj díky, ano teď jsem jednu regeneraci odchytl a bylo to po 575km. Musím uznat že obdivuji ty, kteri probíhající regeneraci poznají podle tahu motoru apod (ne podle zvýšených otáček na volnoběh) já nemít apku tak nepoznám nic. Jinak auto teď bude mít najeto 270t.
  11. jakluk

    DPF

    ahoj, pročetl jsem si tady snad vše ohledně DPF a kolik by mělo vydržet. Mám OIII, 2.0 TDI motor CFKC. Jezdím s tím od novoty 6 let. Doteď jsem regenerace neřešil - když jsem přijel dom/na jednání/do práce a byly zvýšené otáčky motoru = regenerace - bohužel nebyl čas to řešit - vypálí se to příště. Teď uvažuji o odkoupení mého služebáku a tak jsem připojil ELM a udělal report - viz obrázek. Jaké další hodnoty byste ještě sledovali?
  12. ahoj, Octavia Combi - manuál - přebíral jsem ji v únoru 2014 jako fungl novou. Dlouhodobý průměr (excelová tabulka s veškerým tankováním) za doposud najetých 258t km je 5,2. Většina mimo město - delší trasy se při tacho 137 /gps 130/ dají jezdit okolo dlouhodobého průměru /pokud nemám rakev na střeše nebo kola na kouli... Při 160 to jde lehce nad 6.0. Je pravda že pravidelně přidávám bif.
  13. čím dál tím víc mám pocit, že se budu muset k Ferdovi25 objednat až budu mít vyrobeno :-), toto s brzdami slyším poprvé - a nebráním se tomu to někde vyzkoušet - před návštěvou Strakonic a poté :-)
×
×
  • Vytvořit nový...