Přejít na obsah

Mart-in1973

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Mart-in1973

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Díky moc všem za reakce, zkusil jsem objednat přes sbazar použité, tak snad to nebude krok špatným směrem.
  2. bohužel, to mi nepomůže, je to fakt hodně roztřelené, blinkr chybí úplně, vylámany motorek naklápění, chybí horní kryt. Ale díky za nabídku.
  3. Podařilo se mi zjistit že by mělo jít o 3V1857507C. Je možné jej zaměnit za jiné? na sbazar jsou většinou začínající 3V0...
  4. Zdravím všechny, včera mi protijedoucí auto ustřelilo levé zpětné zrcátko, v podstatě z něj zbyl jen spodek (funkční sklápění a bílé světlo), zbytek je natolik poškozen, že se musí vyměnit. Narazil jsem na problém, že je více druhů (podle počtu pinů) a já nevím které tam mám. Jedná se o výbavu LK, r.v. 2016, liftback, bylo vyhřívané, elektricky nastavitelné i sklápěné, zatmavovací, směrovka a bíle světlo na zem. VIN je TMBAH7NP5H7035468. Jste někdo schopen z tohoto zjistit jaké zrcátko musím sehnat a popř. nemá někdo v okolí Ostravy i skladem?
  5. Problem je ze netusim co vse by tam melo patrit a popř jake to ma katalogova cisla. A zda opravdu staci vymenit kus za kus.
  6. Zdravím odborníky i laiky jako jsem já. Mám Supa III MR2017, který má vzadu na středové konzoli popelník a zásuvku 12V. Všiml jsem si, že většina Superbů má místo popelníku zásuvku 230V, 1x USB a 1x 12V. Lze tento díl (na obr. č. 4) objednat a jednoduše vyměnit + zapojit? Nebo máte někdo vymyšleno jiné řešení jak přitáhnout 230V a zvýšit počet USB? Nevím kolik je místa uvnitř konzole, zda tam vejde nějaký měnič 12V/230V např https://www.autokelly.cz/Product/DO-STU35312/8514651/39849642;38957087;38957399;40109503 a zbytek dobastlit, ale originál díl by byl určitě hezčí. ps.: nepatří k tématu, ale někdo kdo by měl na prodej originál zadní nápisy ŠKODA SUPERB?
  7. Chlapi, takže vyřešeno, čím jsem starší, tím jsem tupější na nové věci :-) Samozřejmě že tam menu osvětlení interiéru mám, ale když jsem roloval v nabídce tak jsem klikal vpravo na posuvník a on se mi vždy naroloval na začátek nebo na konec a tím, že je tam více položek, ty uprostřed jsem nikdy neviděl. Díky za rady, pomohlo mi to video.
  8. předpokládám, že jsou to ty svítící pásky pod oknem každých dveří a přes celou palubovku, momentálně mi svítí takovou slabší žlutooranžovou barvou. Osvětlení nohou mám určitě a taky nemůžu najít seřizování.
  9. Já v tom menu tuhle položku vůbec nemám, nezobrazuje se :-(
  10. Zdar chlapi, koupil jsem sup III r. v. 2016 ve vybave L&K ale prijde mi ta vybava nějaká osekana. Například nemuzu prijit na to jak ztlumit nebo vypnout osvetleni nohou, jak zmenit barvu led pasku v interieru, nema couvaci kameru, nema vzadu USB konektor. Neni tady nekdo z Ostravy a okoli kdo by na to koukl a pripadne nakodoval co půjde?
×
×
  • Vytvořit nový...