Přejít na obsah

fox1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení fox1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Pokud je 1 na dveřích, tak netuším, jak to seřídit, ty šrouby se nedají ničím rozumným povolit. Kdyby to šlo udělat, jak psal Wittmann, bylo by to samozřejmě jednodušší než rozdělávat celé dveře. Doufal jsem, že by to třeba mohlo být způsobeno mírně svěšenými dveřmi, pak by pomohlo jednoduše posunout tu západku č. 4... takže asi ne :(
  2. Ten protikus naproti na rámu, jak to drží dvěma křížovými šrouby? Jakým směrem posunout?
  3. Díky .. a jak se ta délka táhla dá seřídit? Na obrázku to vypadá jako tyčka pevně zalisovaná na koncích v plastu.
  4. Zdravím. Mám problém s Felicií (1997): Jdou špatně zvenčí otevírat oboje zadní dveře. Zevnitř jdou páčkou otevírat úplně krásně, ale zvenčí to vypadá, jakoby je klika otevřela jen zčásti (při jejím zvedání nahoru to ani uvnitř neklade odpor) a musí se s nimi více trhnout. Centrál je v pořádku. Máte někdo ideu, co s tím přesně udělat? Má zevní klika svoje vlastní táhlo/lanko a vnitřní také? Netuším, jestli pod tapcem u Feldy jsou na plechu šrouby nebo nýty.. kdyžtak to dám do servisu, ale asi by za to chtěli dost. Díky.
  5. Nevšiml jsem si .. zkusím najít odpovídající fórum.
  6. Zdravím. Mám problém s Felicií (1997): Jdou špatně zvenčí otevírat oboje zadní dveře. Zevnitř jdou otevírat úplně v pohodě, ale zvenčí to vypadá, jakoby je klika otevřela jen zčásti (při jejím zvedání nahoru to ani uvnitř neklade odpor) a musí se s nimi více trhnout. Centrál je v pořádku. Máte někdo ideu, co s tím přesně udělat? Má zevní klika svoje vlastní táhlo/lanko a vnitřní také? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...