Přejít na obsah

marcush

Uživatel
  • Počet příspěvků

    233
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem marcush

  1. Tak tohle je perfektní věc. Klobouk dolů. Co to máš za navigaci? Můžeš mi na ní dát link? Koukal jsem na DealExtreme a do všech, který tam jsou je nutno ještě doinstalovat navigační soft. Tak mě zajímá, jak to pak funguje a jak jsi spokojen. Díky.
  2. S 1.6 TDI CR DPF mám najeto teprve 2500 km, ale zatím jsem velmi spokojen a mile překvapen, jaký je to rozdíl v kultivovanosti oproti 1.9 TDI. Výkonově je to stejné, 1.6 TDI mi přijde o něco pružnější, ale je pravda, že se musí víc točit. Zatím fakt spokojenost.
  3. Tak očividně se něco děje. Stále jezdím po mladoboleslavský dálnici a už dobře týden jsem neviděl ani jednu FII FL. Buď mám smůlu, nebo hoši z Bolky přestali "čeřit vodu" A to jsem běžně na úseku Černý Most - Brandýs nad Labem potkával 2-3 za jednu cestu.
  4. marcush

    Fabia II RS

    Vyzkouším, uvidíme, jestli z toho vyleze kloudné foto. Ten R by dneska šel, ale přiznám se, že mě to vůbec nenapadlo.
  5. marcush

    Fabia II RS

    Dneska jsem potkal facelift Rooma na D11. Jel stejným směrem, takže jsem měl dost času si ho prohlédnout. Na R10 jsem pak potkal tři facelift FIIC. Za jízdy se fakt blbě fotí a jezdím sám.
  6. marcush

    Fabia II RS

    2Blacky26: Prohánějí se faceliftované HB i combi, tak proč ne RS? A tuhle barvu jsem na FII ještě neviděl, v nabídce není a tuším, že ani ve fleetových barvách.
  7. marcush

    Fabia II RS

    Toto jsem viděl v pátek na D11 směrem na Prahu. Stejná barva, bílá střecha, jela hodně rychle. Bohužel jela v protisměru, takže jsem neviděl předek, ale je možný, že jsem videl nový RS. Jinak FII po faceliftu potkávám na D11 hodně často.
  8. Nad tím přemýšlím. Jak vybrat tu nejvhodnější pružinu. Nemáte někdo nějaký tip? Díky.
  9. Já do toho jdu určitě. Super věc. Pokud se někdo odhodlá k hromadné objednávce, přidám se. Pokud ne, seženu si to po vlastní ose.
  10. Já si nemyslím, že to moc řeší. Zpátečka, vrzání plastů a repro jsou ptákoviny, který se dají vyřešit. Ale volant (mimochodem tuto vadu mám taky, po každý garančce je to ok a pak se to vrátí, auto očividně není stavěný na ty naše zku*vený silnice (tuhle jsem vletěl večer do neoznačený díry, potkat někoho kdo má na starosti značení a opravy, ukopal bych ho)) a čidla a hlavně zatékání do auta v pohodě nejsou. Sice je to "jen" Fabka, ale pořád je to auto za 400 tis. a tohle by se dít nemělo. Není to Dacie nebo Lada, tam bych to pochopil. A souhlasím, stačí být slušnej, ale ráznej.
  11. No ty bláho, tak tohle bude chtít opravdu pevný nervy. Máš z těch oprav/prohlídek nějaký protokoly? Nebo to bylo jen per huba "My se na to podíváme a opravíme?". Stalo se mi, že i takto chtěli opravu řešit, což je děs. Reklamoval bych dál a pokud nebudou ochotni to řešit, tak bych si stěžoval přímo ve Škodovce, pak na to prej přijedou borci přímo od nich. Mám podobnou zkušenost (sic ne osobně) s OII 4x4. Jedna z prvních. Neustálý problémy, neustálý reklamace. Auto bylo víc v servisu než doma. Nakonec, po urgencích, naléhání atp. auto dali do kupy a slouží doteď. Ale byl to boj. Pokud nepomůže ani trvat si na svém a dokola reklamovat neodstraněné závady, mohla by pomoci ČOI.
  12. 2Thief1: Tlačítko je potřeba zmáčknout a chvíli držet, než se kufr otevře. Nejsem si jistej, ale myslím, že krátky FII to umí jen některý, ale ty máš Combi a Ambiente, tak by to měla umět standardně. Nebo se pletu?
  13. 2drag84: Já předpokládám, že kufr půjde i nadále zavřít tím gumovým madlem, co visí na dvšřích zevnitř, akorát bude třeba vyvinout více síly.
  14. K zavření bude asi nutné vyvinout větší sílu, ale nejlepší bude vyzkoušet si to každý sám, aby člověk poznal, jak moc mu to bude nebo nebude vadit. Já do toho jdu, líbí se mi to.
  15. 2Dodo-Kolín: Nechci tady rozvádět OT. Je to na delší debatu. Ale nemyslím si, že ČT plní úlohu, kterou by měla plnit. A když do toho připočtu pana ředitele, poplatky, reklamy a programové složení, tak mi to vcelku pije krev. A definitivně mě dožralo, když v pátek rozdělili Kmotra na dvě části. A to není první ani poslední film, u kterého to udělali, zcela zbytečně. Ale zpět k tématu...
  16. Já si to objednám tak či tak. Otázkou je, dostaneme-li při hromadné objednávce nějakou slevu. Pochybuju o tom a při cca 90 Kč/kus to asi ani nemá smysl. Pokud se toho někdo ujme, tak ok. Pokud ne, dej sem prosím kontakt s kým jsi jednal. Děkuji
  17. Co na to říct? Myslel jsem si, že pan Červenka je rozumný novinář, protože jeho práce pro Autocar měla úroveň. Nicméně 90% toho co napsal ve výše uvedeném článku je opravdu sračka. V 10% s ním souhlasím. Reportáž jsem neviděl, protože k ČT1 mám averzi obecně (to je na jinou a hodně dlouhou debatu), takže ji nesleduji, ale rozhodně se na to podívám. Tuning jako takový mi nevadí, pokud má hlavu a patu a je vkusně udělaný. Pravdou ale je, že těm, kteří tuning berou vážně a pořádně, kazí jméno obrovské množství vylízanejch dementů, kteří si na starý fáčko přilepí pořádný křídlo a pálí gumy na parkovišti u Penny Marketu. Další level je pak roura od kamen po zadním nárazníkem a HID xeny ve starých světlometech. Za tohle bych, ať se na mě nikdo nezlobí, upaloval na hranici.
  18. 2Crake: Barva mě naštěstí netrápí. Hlavně, aby to fungovalo To přichycení se vymyslí až to budu mít v ruce. To by neměl být zase takový problém.
  19. Takže se koupí dvě ty pružinky, ty se přidělají na vzpěru a je to všechno, chápu to správně? Pak je to za tyhle peníze super věc.
  20. No mě se to líbí taky. Myslím si, že je to velmi praktické, člověk si aspoň neušpiní ruce a taky je to efektní Takže bude-li hromadná objednávka a bude to za rozumný peníze, tak se přidám.
  21. Jen tak mimo, taky mám origo BT HF a až na diakritiku v adresáři funguje vcelku bez problémů. Hlavně hlasové ovládání je fajn věc. Ještě by to mohlo umět číst SMS a bylo by to optimální. Myslel jsem, že v OII to umí o něco víc, ale ve spojení s telefonem je to v podstatě to samé jako v FII. Nebo aspoň já jsem na žádné větší rozdíly nepřišel.
  22. marcush

    Držák na mobil

    Mám nové řešení, sice ne úplně optimální, ale funkční. Vzal jsem origo držák od Nokie a přišrouboval ho do plastu nad střední výdechy. Časem dodám foto. Telefon mi nebrání ve výhledu, ale mám ho v zorném poli (kvůli navigaci), takže to zatím plně vyhovuje.
  23. marcush

    Vrzající sedadlo

    Me začala vrzat pravá bočnice řidičova sedadla. Většinu času jezdím se zapnutým rádiem, takže to tolik slyšet není, ale občas, když ho vypnu, to bych se zbláznil. Stejně "debilní" zvuk mi vydává pravděpodobně roleta v kufru, někde kolem uchycení v pravé části. Nemůžu na to přijít, ale je to zvuk k zbláznění. Čeká mě garančka, tak to budu reklamovat.
  24. marcush

    Držák na mobil

    Řešil jsem obdobný problém. Mám v autě origo přípravu pro telefon, tzn. i ten nevzhledný držák vedle ovládání klimy. Bohužel poslední Nokie E Series, pro kterou má škoda držák je tuším E50 a chce za něj nechutnou částku. Pro moji E71 nic. Ve finále jsem si koupil origo držák od Nokie, mám ho na předním skle vlevo od volantu hned nad přístrojovkou, takže mi ani nebrání ve výhledu. Přijde mi to jako lepší řešení, než někam něco vrtat, dá se to kdykoli sundat a auto není nijak poškozené.
  25. 2Tomas M01: Jojo, mám to stejně. Po nastartování jsou volnoběžné otáčky výš, než je běžné. Jak se motor ohřeje a problém je pryč, tak zase spadnou dolů.
×
×
  • Vytvořit nový...