Přejít na obsah

peter077

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 044 zobrazení profilu

Oznámení peter077

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Takze podle spolehliveho mechanika je tlumic spatny.. tece to primo z nej.. nejaky cas prej jeste vydrzi, kazdopadne ho koncem mesice nechavam menit,tudiz musim vymenit i ten druhy predni.. 1 dcc tlumic kolem 6500,- .. to mame 13tis +prace no.. a to vrzani mi rekl presne co to je.. jen si to ted nevybavim :D je to neco u stabilizatoru, tam se dostane ,az sunda tlumice. Kazdopadne me ujistil, ze uz takovych superbu udelal nekolik a vrzani nadobro skoncilo.. tak jsem zvedav
  2. Před chvíli jsem si auto vyzvedl.. 1) Tlumič je stále v pořádku a to , že sem tam vyteče je naprosto v pořádku, že s tím nic dělat teď nebudou.. Okey, stejně ještě půjdu k mému firemnímu mechanikovi.. 2) problémy s vrzáním podvozku- bylo mi řečeno, že to má každý druhý superb.. Nicméně žádné svolávací akce na to nejsou a škodovka to neřeší.. Byl jsem ujištěn, že po výměně stabilizátorů, to vrzání přestane.. Jsem objednaný na další týden. aspoň, že za tuhle kontrolu si nic neúčtovali.. Uvidíme příští týden
  3. Aha,tak uvidim,co mi reknou ve stredu
  4. stopro jdu do jiného servisu, kde to mám osvědčené už..
  5. Jsem z toho taky nestastny, proc neni nejaka svolavaci akce,kdyz to dela skoro vsem?? Auto za milion a furt nejake problemy..do roka to prodavam..
  6. Mam to uplne tak samo, uz jsi to nejak resil?diky
  7. Takze, jak jim to mam rict,at nemeni zas neco jineho, jak maji ve zvyku..
  8. Asi mas pravdu, diky za rady chlapi)
  9. díky, přesně to jim řeknu:)
  10. i to je možné, jak jsem pročetl forum, tak se říkalo, že to mohou být i puky, vše mám opsané a postřehy dám právě servisu..
  11. No já jsem raději , když to jde do AS , mám od toho fakturu ,kde si můžu odečíst DPH + nějakou tu záruku.. 3 týdny zpět mi měnili rozvody, jsem spokojený. Každopádně k těm tlumičům. cca 3 měsíce zpět jsem najel ve větší rychlosti na patník , ano moje chyba ,řešil jsem něco na telefonu. Zdemoloval jsem celé kolo.. Auto se odvezlo do autorizovaného servisu. kolo + 2 nové gumy. geometrie atd.. Není možné , že ten tlumič je z toho, ikdyž oni tvrdí, že vše opravili? hádám se s nimi a ve středu jim mám znovu auto předat,aby poměřili, co tam dělali a jestli to není moje vina za ty 3 měsice, jestli jsem někde nenajel, což jsem nenajel. Jinak auto mi směr nemění . Prostě jeden "známý" mechanik mi tohle řekl, že teče, že budu potřebovat nové.. Tak se raději tady ptám, ať vím, na co se připravit. díky)
  12. aha :D, každopádně mě štve, že to vrže ,když najedu na nějakou nerovnost,, ale jen ,když to není zahřáté. tak já nevím, ve středu jsem objednaný ve škodovce, tak jsem zvědav , co na to řeknou, auto už mam po zaruce.. :/ . koukal jsem na ty tlumiče a jsou docela mastné..
  13. tak příště na ně seru .. chtěl jsem to akorát od servisu no.
×
×
  • Vytvořit nový...