Přejít na obsah

Jan Podborský

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jan Podborský

  1. Tato krytka bude do novějších ročníků. Je na první fotce. Já mám ve svém MR2018 tu na druhé, Nedaří se mi najít správnou s usb, pokud vůbec existuje.
  2. Tak jsem se k tomu konečně dostal. Díru na držák jednotky taky nemám. Vyřeším nalepením. Udělat díru nepřichází v úvahu, musela by stropnice dolů. No a ke vsemu mi ani nesedí kryt k zrcátku. Je mírně odlišný. Zítra zkusím objednat ještě jinou verzi. Jinak zapojení záleží na každém. Lze zapojit i stále napájení pro provoz kamery v době parkování.
  3. Zatím jsem to nerozdělával, takže nevím. Ve středu bych měl mít plast k zrcátku, tak na to mrknu.
  4. Tak adapter už je doma. Objednal jsem ho z allegro. V týdne dojde konektor a plast k zrcátku. Jak budu dávat do auta tak nahodím další fotky.
  5. Mapy na Columbus mi taky při rozbalování ve winrar i 7zip házeli chybu. Zkusil jsem je rozbalit přímo v průzkumníku windows a funguje to. Před chvílí jsem je úspěšně nainstaloval.
  6. Adapter se dá koupit. Číslo je 5E3 035 954. Zahlédl jsem inzerát na sbazar.
  7. Borci poprosím o radu. Octavia 3 2014, columbus mib 1, dodělaná origo kamera. Po zařazení zpátečky naběhne obraz. Ale když vyřadím, tak se obraz vypne a naskočí autíčko se senzory. Je to tak správně? Nebo by měl obraz zůstat do určité rychlosti zobrazen? Děkuji za odpověď.
  8. Kdyby měl někdo zájem, tak mám síť na prodej. Leží mi v garáži a nemám pro ni využití.
  9. Tažné co je na fotce je originální montované z výroby.
  10. http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/Adaptery-pro-aktivni-audio-systemy/Adapter-pro-aktivni-audio-system-Seat-Skoda-VW
  11. Ahoj. Podařilo se mi zprovoznit neorigo rádio z číny s Android a Soundsystem. Je potřeba převodník.
  12. Přesně tak. 283C bez předních čidel vyhodí chybu a odpojí se. Jinak ukazuje to na starých radiich. Pokud je v plánu výměna rádia za nějaké z faceliftu nebo nějaký android, tak bych doporučil dát facelift jednotku a přizpůsobit tomu zapojení. Facelift by měl ukazovat i na predface radiích.
  13. Použít nejde. Na zadní čidla 1Z0919283B. Řešil jsem to taky. Jednu jednotku tu mám. Když tak SZ
  14. Ahoj. Prosím o radu. Sehnal jsem pro kamaráda jednotku 3C8-937-049-E pro zprovoznění Corner. Bohužel po připojení do auta se jednotka nechce příhlásit ve VCDS. Občas se připojí, ale než stihnu cokoli nastavit tak se ztratí spojení. Nesetkal se už někdo s tím? Děkuji za rady Honza
  15. Ahoj. Mám Octavii 2 2008 1.9 zadní PDC dodělávané. Zničehonic mi začala pravá strana čidel reagovat až při vzdálenosti cca 50cm. Levá v pohodě. Na diagnostice to nehlásí žádnou chybu. Všechny čidla na poslech cvakají. Díky za rady.
  16. Díky za odpověď. Takže budu mít na prodej jednotku 1Z0 919 283 C
  17. Zdravím. Chci se zeptat zda lze jednotku 1Z0919283c použít jen pro zadní čidla. Díky Honza
  18. Do rádia musíš přívest plus který jde od couvacího světla. Ten ti aktivuje po zařazení zpátečky v radiu obraz kamery (měl by to být fialovo-bílý kabel z radia). A kamera musí být připojena do vstupu camera in. Honza
  19. Taky sem to řešil. jeden drát mi přebýval. Jsou dva na mlhovku kvůli tomu rozpojovači.
  20. Ahoj, zeleno-černý kabel by měl být levé obrysové světlo. pokud tam bylo 8 drátu,tak dva jsou na mlhovky,originál zásuvka má odpojovač mlhovek na autě. Kontolka blinkrů přívěsu funguje pouze s přerušovačem blinkrů pro přívěs (má 4 vývody) a musí být osazena žárovka v přístrojích. Honza
  21. No ono je to všude na 98- proto, že do 98 se el. okna origo nedodávaly. Ale pasují z 98-. Mám je doma nachystaný a budu je dávat do 97. Jinak mrkni tady: http://www.feliciaklub.cz/?id=r_el_okna_2 Může tam být rozdíl, že chybí 3 díry, které je potřeba vyvrtat, ale to vše je popsáno na stránce z odkazu. když tak mi napiš kdybys něco potřeboval vědět. Já se o Feldy trochu víc zajímám.
  22. Díky moc, to mi stačí. Chci zkusit změnu podsvícení. Originál stahování ve Felicii má taky vlastní řídicí jednotku a ze spínače vede jen jeden drát. A prosím tě nevíš jak je řešeno zapojení zamykání a odemykání? Díky za odpověď
  23. Chtěl bych to zkusit zapojit do Feldy. Stačí mi alespoň přes které piny je připojeno podsvícení.Díky
  24. Zdravím, potřeboval bych popis zapojení konektoru spínače oken ve dveřích řidiče z Octavie r.v. 2001. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...