Přejít na obsah

ramatikl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 053
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

1 Sledující

O uživateli ramatikl

  • Narozeniny 7.9.1975

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

2 199 zobrazení profilu

Oznámení ramatikl

Nováček

Nováček (1/14)

9

Popularita

  1. Nazdar kolegové.Mám dotaz.Pořídily jsme Fabii II r.v.2011 a automatické rozsvícení světel někdy funguje,někdy ne.Toto vlákno jsem pročetl a dle rad jsem vytáhl ovladač rozsvícení světel a byl jsem připraven ,že budu lovit relé,ale ouha ono tam není. Nesetkal se někdo s tím,že by ho mohly ve výrobě umístit někam jinam ? Ptám se než začnu kuchat dále. Díky za info.
  2. Zapomněl jsem aktualizovat stav věci. Takže po mém neustálém naléhání se v maníkovi hnulo svědomí a peníze mi poslal zpět na můj účet. Ani ty gumy nechtěl zpět,tak jsem je vyhodil. I takové věci se stávají.Aspoň nějaké pozitivum.
  3. jj. To je jiné. 1,6 TDI, r.v. 2014, najeto 23000 km
  4. to nevím,tu se psalo o nějakém autě ?
  5. Jen pro zajímavost vám tady vložím pár fotek rozebraného motoru od kolegy. Auto je po havárce,uletělo rozvodové kolo a motor se trošku "potkal". Auto je od kolegy a spravujeme ho pro něho,ne na kšeft. Ještě vznikla zezadu motoru prasklina na bloku,vade tam vodní trubka a ta bohužel při nárazu vyrval kousek bloku,půjde to na zavaření. Při potkání jsou všechny hydroštely v pr...i,hlava s ventilama jde na kontrolu a uvidíme co dál.
  6. Mám najeto 95 000 Km a zatím mám všechny tři původní.
  7. Ok. Už to tady není jak to bývalo,chodím tu málo. Tak přeju hodně km bez nehod a ať slouží.
  8. Super,nahlas závidím. Budeš zakládat nové téma ?
  9. Woody zdar. A co to máš Rapida nebo Octávku ?
  10. Zdar pánové. Nechci zakládat zbytečně nové téma,tak to napíšu zde. Možná někdo poradí a pomůže. Před 14 dny jsem pro sousedku sháněl zimní pneu a našel jsem inzerát na bazoši i v avízu. Po telefonu jsme se dohodli ,předání 2 zimních pneu proběhlo na parkovišti u MC Donaldu v Opavě a do té doby bylo všechno v cajku. V práci jsem dal pneu kolegovi a on je obul na disky a nastal problém. Na obou pneu je vada která na první pohled nešla vidět,v jednom místě se rozšklebuje vzorek,je poškozený kord asi, takže pneu je na hovno. samozřejmně jsem hned volal týpkovi, a on že sory já jsem nevěděl,že to leželo v garáži atd.Domluvili jsme se že na druhý den mu je vrátím a od té doby mi nebere telefon,neodpovídá na emaily. Neznáte ho náhodou někdo: Je z Bruntálska,Jméno Tomáš Laštovica,Jezdí dvojkovým golfem spz 6T9 8815 Zhruba dvacetiletý parchant. Bohužel neznám jeho bydliště,jinak už bych vyrazil. Dík
  11. zdar kluci. Nevíte čí to je? Pěkný kousek. Kompletní polep fólie,před tím byla červená.interiér světlá kůže,dokonce i podběhy.
  12. Možná se taky stavím,ale nic neslibuju.Nevím jetli to stihnu.
  13. Já si nemůžu pomoct,ale kdyby měla tvoje Fabča nohy tak tě za tohle nakope do řiti. Je to hnus
  14. Podívej se o kousek výš a tam jsem detaily uchycení fotil
  15. Je možné ,že už je nemají v oficiální nabídce,uvidíš co ti odpoví.
×
×
  • Vytvořit nový...