Přejít na obsah

PalkoSup

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení PalkoSup

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Optimální varianta je sundat nárazník, odstranit odlepenou oboustrannou pásku z držáku snímačů a dát novou, nejlépe stejné tloušťky abys pak neměl snímače PDC buď utopené anebo vylezlé ven. Namontovat nárazník a samozřejmě se pochválit za dobře vykonanou práci.
  2. Vím že odpovídám na téma staré necelé 2 roky ale snad má rada někomu pomůže neboť jsem boční lišty nedávno sundával. Za pomoci horkovzdušné pistole kdy se lišty nahřejou jde potom oboustranná lepící páska mezi dveřma a lištou krásně sundat, pokud už máte lišty popraskané či jinak poškozené a budete měnit za nové doporučuju originály za super cenu https://www.obautodily.cz/skoda-superb-ii-bocni-ochranne-listy-original-chromove-624cz325/
  3. Bohužel mi odešla taky vzpěra, sehnal jsem jetou a funkční ale došlo k deformaci zajišťovacích drátků a nová vzpěra nedrží optimálně tak jak má, nemáte někdo tyto 2 drátky třeba ze starých nefunkčních vzpěr? Klidně i koupím celou nefunkční vzpěru jen když na ní budou v pořádku tyto zajišťovací drátky viz foto.
×
×
  • Vytvořit nový...