Přejít na obsah

Lucky30

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lucky30

  1. A zase fabie, svítí epc a motor.píše to závadu č.17550,všechno jsem prošel,ale nic,motor na volnoběh houpe.Ve visu píšou kontrola váhy vzduchu(není) a škrtící klapky.Auto má org.36000 km
  2. Klapka od Auto Kelly?Špatná volba.Před půl rokem jsem ji koupil do felicie 1.6 a špatný.Klapka vůbec nešla dát do základního nastavení.Vrátil jsem ji a koupil org.
  3. Taky bych zkusil prostříknout a očistit pojistky,co máš na baterce,jedna z těch 3 je taky na ABS a pak uvidíš.A k tomu startování-vyčisti startér a zkontroluj baterku,když to nepomůže,tak kup novej startér,zdá se že točí dobře,ale není tomu tak.Viděl jsem už hodně oct.TDi a nikdy jsem se startovcí dávkou paliva nic nedělal,pokud to nemá půl mega najeto.
  4. Mám 1.6 74 kW ,r. 98 Stále mi píše chybu snímač otáček G28,koupil jsem nový,nic, proměřil jsem kabely od čidla,všechny kostry až ke konektoru ŘJ,zkontroloval rozvody a právě vyměnil ŘJ (z jezdícího auta).Kdo poradí?Co s tím?
  5. Ahoj právě řeším stejný problém na 1.6 74kW,r.98 stále píše snímač otáček G28( na klice),koupil jsem nový snímač-nic kabely až do Řj jsou ok,rozvody jsou taky ok a Řj motoru jsem vyměnil dnes a furt to samý.Už nevím.Co s tím????????
×
×
  • Vytvořit nový...