Přejít na obsah

Jiří Pešek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jiří Pešek

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Takto někdy rachta na volnobeh. Když seslapnu spojku, tak přestane. Při rozjezdu taky rachta. zvuk jde od levého předního kola. IMG_2298.MOV
  2. Přibližně odpovídá , ale když šlápnu na spojku, tak rachtani přestane . Ještě me napadly ložiska v převodovce ? za me se měnil klinovy řemen a nové rozvody s pumpou.
  3. Auto mam krátce. asi dva měsíce, ale jednou se mi stalo, že to ze začátku takhle rachtalo i na volnoběh, když jsem stál na místě. Auto jsem chcípnul a nastartoval a od te doby to na volnoběh nerachtá. Jen když to samovolně táhne motor (krokem bez meho pridavani plynu). Tak nevím.
  4. Přisuzuji to spojce, protože když to táhne motor na jedničku, tak to rachtá, když vyšlápnu spojku a poslouchám, tak to přestane. Tak první věc co mě napadla, je právě spojka. Kdyby to byly poloosy, tak by to rachtalo i pri vyslapnuti spojky, ne?
  5. Zdravím všechny, Při zařazení jedničky a následnem rozjetí (pouze krokem) pozoruji rachtání - když přidám plyn, tak se mi zdá, že rachtání utichne a slyším jen motor. Závadu přisuzuji vadnému přítlačnemu talíři a bojím se, aby se nerozpadl a nepoškodil něco víc. Auto normálně řadí a se spojkou se rozjedu normalně. Ani neprokluzuje. Máte nějaký nápad? Auto má najeto 97tkm. Skoda Octavia III - 1.6 tdi 85kw - 2017 po fl. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...