Přejít na obsah

wenousch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem wenousch

  1. Já mám podobný poznatek. Připadá mi, jako by do řízení zasahoval Line Assist, ale ten je vypnutý. Jezdím často jednu trasu a vypozoroval jsem, že to dělá nad 50km/h a cítit je to nejvíce v levotočivé zatáčce. Připadá mi, že auto má data o profilu trati z navigace a při průjezdu prudkou zatáčkou rychleji, než auto čeká, se to stane. 2.0 TDI , 07/2023
  2. Také mám pouze front assist a lane assist a světla na dálnici se mi upraví, že svítí pouze doprava. Nemůže to mít souvislost třeba s rychlostí? Zkoušeli jste dát nastavení světel "sport" v režimu individual? Stínují menší prostor kolem protijedoucího auta a reagují mnohem rychleji.
  3. Měl jsem stejný problém, že nešlo zapnout vyhřívaní přes virtuální tlačítko. Chyba se objevila po přehrání auta na FW 1810. Vyhřívání šlo zapnout pouze přes volbu Chytrá Klima - Volný výhled. Pak sklo vyhřívalo. Auto jsem měl v servisu, chybu opravili nějakým přizpůsobením v ŘJ a nyní již funguje klasicky. Není to i tvůj případ, pokud to dříve fungovalo?
  4. Tak bohužel první problém 🤔 Na FB jsem u pár lidí zaregistroval, že po updatu na 1810 přestalo fungovat vyhřívání čelního skla. Prej to nevydrží nějaká řídící jednotka a umře. Upozornil jsem na to servis, ať to po aktualizaci zkontrolují. No a dneska ráno, -8 stupňů, na skle asi půl centimetru ledu a vyhřívání nic 😂 nelze zapnout, svítí zeleně a po vteřině se vypne. Volám do servisu, prý se to občas stává a nejbližší termín až 13.12. Tak to asi budu muset oprášit škrabku. Bylo mi divný, že bych s autem mohl spokojený a neobjevila se žádná závada. Takže všichni, kdo si necháte aktualizovat, nechte si vyhřívání po akci zkontrolovat.
  5. Dneska jsem najel asi 200 km, takže mám další zkušenosti s 1810. CarPlay funguje úplně bez problémů, telefon se přes kabel připojí hned, všechno je svižnější atd. Dřív tomu tak nebylo a dost mě to štvalo. Asistenty už chyby nevykazují, Line Assist pořád nepoužitelný 😂 Celkově je systém v rychlosti reakce úplně někde jinde než v 1668. Opravdu je ten posun znát, až jsem sám překvapený. Konečně snad začnu mít svoje auto rád 😆 Co se týká Virtual Cocpitu, tak žádné změny nepozoruji. Stejné vzhledy, žádné možnosti dodatečného nastavení, žádné hodiny uprostřed. Měl jsem jako náhradní auto Kamiq z 8/2020 a tam se ty budíky dají nastavit mnohem víc. To už ale bude spíš věc hardwaru než softwaru. Laura už konečně umí vtipy 😂😂 Postřehy budu sbírat i dál, pokud bude zájem a nějaké reference.
  6. @Rapid1.0 pocitově mi přijde systém rychlejším. Jak prvotní spuštění, tak i pohyb v menu asistentů a tak. V nabídce data o jízdě přibylo "tlačítko" na vynulování spotřeby atd. Po stisku tlačítka set, jsou nyní v nabídce 3 zkratky na nějakou funkci, dřív jsem měl pouze 2. Vestavěnou navigaci nepoužívám a po dnešní zkoušce to bude stejně. Je stále zasekaná, při dojíždění do křižovatky a přiblížení mapy taky záseky. Car play a rychlost spojení telefonu vyzkouším v následujících dnech. Předtím jsem s tím měl problém a telefon se nechtěl připojit a musel jsem restartovat infotainment. Používám spojení kabelem. Dále jsem před aktualizací měl problém s neustále pípajícími asistenty. Nejvíc asi při parkování. Pokud jsem vypnul motor, když byla aktivní přední čidla ( podélné parkování), tak po startu skoro vždy Závada pomoc při parkování. Chyba zmizela až po dalším nastartování, jinak klidně vydržela i pár hodin a pár set km.
  7. Tak už mám 1810. Zajímalo by někoho něco ze systému? Přecházel jsem z verze 1668, tak zkusím najít nějaké rozdíly.
  8. Obě auta měly 1668. U auta kolega nebyl, ale po updatu všechno funguje a infotainment nehlásí žádný chyby asistentů.
  9. Kolega má u auta 3/2020 už 1810, já jdu na přehrání v pondělí. Pak můžu poreferovat změny.
×
×
  • Vytvořit nový...