Přejít na obsah

CaprioPom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem CaprioPom

  1. 256mm Dnes mi prisly dva kotouce original, cisla cilu maji stejne ale jeden je jinak vyfrezovany jak druhy, je to normalni?
  2. Ok, diky. Jeste posledni dva dotazy, mam moznost mit desticky skoda economy s timto oznacenim: jzw-698-151 jedna se o desticky se signalizaci, dle kodu mi to hleda desticky pro 256 (to sedi) ale bez signalizace. Nevite nahodou, jak to s nima je? Jsou opravdu pro 256mm kotouce a nebo pro jiny? Je mozne poznat originalni kotouc diky tomu, ze je na nem originalni cislo dilu? Nema to takhle zadny jiny vyrobce (napr. Brembo, ATE…)?
  3. Ohledně 1. jasný, to chápu, ale jde mi o to, že Škoda originální kotouč stojí 1359 Kč a ATE kotouč stojí 912 Kč a moje otázka zní, zda se jedná o naprosto totožné kotouče, protože je třeba pro Škodu dodává ATE (a tím pádem by to byly 400 Kč zbytečně vyhozený) a nebo kotouč ATE je např. na 90% kvalitní a Škoda na 100% kvalitní?
  4. Nepomohlo, ale nevadí, díky kluci. Brzdy tedy vyměním, ale měl bych pár otázek. 1. Nevíte, kdo dodává díly do brzd Škoda? Myslím to tak, že originální Škoda kotouč stojí např. 1359 Kč, ale přesně tento kotouč prodává např. ATE za 912 Kč a je to naprosto totožný kotouč, jen tam nemá např. logo Škoda. Je to tak, nebo se mýlím a Škoda si např. vyrábí vlastní kotouč a je lepší než ten např. od ATE? 2. Když si seženu brzdové destičky se signalizací opotřebení a mám auto bez této signalizace, vadí to něčemu? Lze je stejně použít? Předem díky :)
  5. Kotouče ani destičky jsem neměnil, nevím, kdy je měnil původní majitel. Auto mám 2 roky a najel jsem 17K km a foto je dnešní.
  6. Ahoj, mám auto Škoda Fabia 2 facelift 1,2 HTP. Poslední cca 3 měsíce mi pískají občas brzdy při brždění, vibruje mi pokaždé volant při brždění (někdy málo, někdy trochu více) a 2x, když jsem brzdil trochu více když jsem jel 50km/h, tak to docela dost kopalo. Auto mám od února 2020 a najel jsem 17K km a nic se na něm krom oleje a filtrů neměnilo. Rozhodl jsem se tedy vyměnit kotouče a destičky, kouknul jsem se na destičky a připadá mi, že mají asi 50%? Jsem naprostý amatér, takže bych se chtěl zeptat, zda jsou destičky podle foto na výměnu. Předem moc díky za rady ! :D
  7. CaprioPom

    Volanty

    Ví teda někdo nebo se mám obrátit jinam? Chtěl bych to mít co nejdříve hotové a na netu mi to moc nejde najít
  8. CaprioPom

    Volanty

    Vedel by tedy nekdo? Chtel bych to mit hotove co nejdrive.
  9. CaprioPom

    Volanty

    Tak volant vyměněný, klakson funguje. Ohledně tlačítek, jak je tedy zprovozním? Někde jsem četl, že stačí jen natahat nějaké kabely do BCM jednotky a budou fungovat, co je na tom pravdy a jak na to? Předem moc díky za pomoc.
  10. Přesně na tohle jsem se koukal, ale četl jsem, že ty stejné ledky neseženu. Navíc bych si na to asi netroufl.
  11. Přestala mi svítit i vrchní část tachometru. Je někdo, kdo to za rozumnou cenu opraví? Okolí Čáslav.
  12. CaprioPom

    Volanty

    Ahoj, koupil jsem si tedy tříramenný volant s multifunkcí z konce roku 2018 a airbag 2020 do Fabie facelift 2012. Teď mám bez multifunkcí. Prvně jsem počítal s tím, že mi bezproblémově bude fungovat airbag i klakson, ale co tak čtu tak má plno lidí problém s tím klaksonem. Zítra chci vyměnit volanty. Chci se tedy zeptat, bude mi fungovat klakson? Kabely z airbagu vedou dva z toho jeden se zapojuje do volantu (nejspíš na multifunkce). Číslo dílu kabelu z airbagu je: 5E0 971 584 A, který je kompatibilní s Fabii od roku 2011. Dále se chci zeptat na multifunkce, někdo píše, že je potřeba podvolantová jednotka, někdo píše že ta není, že je až od facelift a někdo zase že není vůbec atp. Co je tedy potřeba pro funkční multifunkční tlačítka? Stačí jen nějaký kroužek mezi airbagem a volantem? Nebo jiná řídící jednotka? Předem moc díky za pomoc.
  13. CaprioPom

    Volanty

    Ahoj, mám Fabii 2 facelift rok 2012 s čtyřramenným volantem bez multifunkce. Chtěl bych nějaký novější trojramenný. Našel jsem si 2018 s novějším typem airbagu. Je možné ho dát do mého auta? Bude fungovat multifunkce a třeba vyhřívání volantu? Rádio mám základní Blues. Předem díky.
  14. Zdravim, dnes jsem bohuzel odrel zadni naraznik, naprasklo mi trosku zadni svetlo a neco malo na kufru. Nemate prosim nejake tipy, jak to nejlepe opravit a na kolik to tak vyjde? Predem diky za odpoved.
  15. Zdravím, mám auto Škoda Fabia II facelift rok výroby 2012, 1.2 HTP, 51 kw, kod motoru CGPA. Auto má najeto 242 000 km. V AS naposledy ve 105 000 km. Potřeboval bych už vyměnit motorový olej, ale vůbec nevím, jaký zvolit, nechci vybrat špatně, tak se radši zeptám. Problém je, že nevím, jaký olej tam teď je. Nejezdím žádné dálky, denně do 40km (zatím). Olej klidně může být dražší, ale max do 700 Kč. Předem děkuji za pomoc.
  16. Zdravím, mám problém s Fabii 2 po faceliftu (rok 2012) a to takový, že není podsvícená polovina otáčkoměru s teplotou motoru. Na netu jsem četl, že tam jsou všechny obvody připájené a je to podsvícené LED diodami. Nevíte, na kolik by vyšla případná oprava? Předem díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...