Přejít na obsah

maxipess

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem maxipess

  1. Ještě ke dvou účtům -- pouze jeden zůstal aktivní, druhý se odpojil, proto jsem chtěl mít sebe jako spoluuživatele. Ale doteď se mi to nepovedlo a nepřišel jsem na to jak. Máte to někdo funkční -- hlavní uživatel a spoluuživatel? díky
  2. Jasný, já to nerozporuju. Po dalších 1000 km je průměrka kolem 6 l/100 km. Na to jaké trasy jezdíme a jak svižně je to v pohodě.
  3. Porovnavat se spotrebou jineho auta (jine rozmery, prevody, Cx, váha) je také nic nerikajici :) Ano v zabehu je prvních 1.500 km, ted by uz to mohlo jenom klesat. Ale uz ted je jasne, ze to nebude 4-5 l na 100 km, odhaduji ze kdyz se bude drzet kolem 6 tak to bude pekne.
  4. Nové auto, manunál, po 1533 km průměrná spotřeba 7.0, z toho bylo prvních 700 km jenom dálnice. Za poslední čerpání 544 km, průměrná spotřeba 6.5 l/100 km. Což bylo jezděno kombinovaně cca 20 % okrsky, 40 % dálnice a 40 % město. Nejsme brzdy provozu, typicky jezdíme na hranici povolené rychlosti, ale nejezdíme brzda-plyn, motor se nevytáčel nad 3.000 otáček (v záběhu).
  5. Takze tato hlaska je u nas taky, uplne nove auto, nekolikráte se to tato hlaska objevila, vzdycky kdyz prselo, nebo bylo destivo... Blbe se to dokazuje, kdyz to nejde zreprodukovat. Povedlo se vam to doresit?
  6. Dneska jsem znovu pároval a bez problemu - připojoval jsem mobil od ženy a postup byl: 1. registrace noveho Skoda ID na webu 2. stazeni app skoda connect do mobilu (Android) 3. spusteni Skoda Connect v mobilu, prihlaseni s novym Skoda ID a tocici se kolecko a nic se nedelo, nefungovalo 4. V aute, vytvoreni noveho hlavniho uzivatele, to na ktere je nove Skoda ID, chtelo to email, heslo a pote oba klice v aute, ke konci vytvoreni uzivatele to chtelo zmacknout oba klice (tlacitko na odemykani na kazdem), na obrazovce v aute to psalo podrobne co chce 5. Znovu spusteni aplikace Skoda Connect v mobilu, prihlaseni, ted to nove chtelo doplnit udaje, ktere na webu pred tim nepozadovali (jako osloveni, republika a mozna jeste neco). Pote to chtelo zadat VIN auta, muselo se vytukat rucne (poprve kdy jsme to delal na svem mobilu drive, tak na iphone to slo vyfotit a on si to sam prevedl z fotky). a behem chvile se nacetly informace z auta Jeste na co zena, netechnicky talent, narazila, tak po opetvonem prihlaseni do aplikace na mobilu se musi vybrat auto v "garazi". Nic se ji do te doby neukazovalo a byla z toho prekvapena, az po kliknuti na "sparovane" auto v garazi. No na co jsem neprisel ja, je jak pridal "spoluuživatele". Všude to píšou ze muze byt hlavni uzivatel a k nemu spoluuzivatel, coz jsem prave chte udelat (v napovědě v autě, v manuálu) Ale nikde jsem nepřišel jak to lze udělat. Upřímně, IT se živím 20 let, ale tak zprasený systém, co vyvinuli to jsem dlouho nevidel. Vypada to na prvni pohled pekne cool a frikulinsky, ale na druhy pohled a pro realne pouzivni -- pomale, neintuitivni, silene dotykove, plne chyb a nedodelku, grrr... Meli by se stydet co to vubec dali na trh. A budiz to varovanim pro nove kupce -- vyzkousejte si opravdu s tim infotainemntem chvili fungovat nez si auto koupite. mno nic, ulevil jsem si a alespon ze auto dobre jezdi ;)
  7. Jenom potvrzuji, pokud chces nalozit 4 kola, tak se musí sklopit sedacky. Bohuzel zadní lavice není posuvna. Pokud byste chteli prevazet delsi predmety, a sklopit predni sedadlo spolujezdce, tak pozor, sportovni sedadla nejdou sklapet.
  8. maxipess

    Škoda KAMIQ

    Tak Kamiq doma, 1.5 TSI, červená plus černé disky. Na fotkách ta barva nevypadá moc dobře, ale v reálu super. Normálně bych červené auto nebral, ale když jsem to viděl tak to musela být tato a navíc je to pro ženu. Z výroby je to s letníma pneu. Doba dodání 6 týdnů, původně to mělo být více, ale nějak se to zvrtlo... První jízdní dojmy zatím OK, je to malé, velmi obratné a docela zábavné s tím motorem 110 kw. Infotainment, škoda connect, navigace -- nějak to funguje, ale je to překomplikované, pomalé a ne vše co je v manuálu/propagačních materiálech tak funguje -- zatím blbosti, jako třeba mizící hodiny (na některých obrazovkách prostě nejsou), nemožnost zadávat cílová místa-trasy z mobilu, neukazují se rozsvícená světla, jenom dálková. Menší kufr než ix20 -- nedají se do něho dát 4 pneu, musíte složit sedačky. Co mě naopak mile překvapilo, bylo napojení bezdrátově apple car -- na poprvé a bez komplikací a mobil se nabíjí bezdrátově, dobrý síťový program i zarážky do kufru na suchý zip. Tolik první dojmy po pár desítkách km a několika hodinách rozcházení škoda connect. Teď mě čeká 750 km, tak to jdu zajet, než to plně svěřím ženě ;)
  9. Máme nového Kamiqa, hlavně s ním bude jezdit žena krátké trasy město, meziměsto (cca 40 km denně), tak jsem taky řešil jaké zimní kola, a nakonec nechávám jedny originál disky 17" a budu přezouvat jenom pneu. 55 výška je už rozumná i na zimu a auto na nich i vypadá dobře. Po letech kdy jsem měl vždy na zimu plecháče (u několika aut), tak už to pro auto co jezdí na 99 % mimo hory, nebudu řešit. Raději koupím lepší zimní pneu. Co jsem jsem zjistil, tak pokud budete chtít nasazovat řetězy u Kamiqa tak pozor, podle výrobce jdou pouze na 195/60 R16 (?!)
×
×
  • Vytvořit nový...